Ο ΑΝΤ1 αλλάζει «σπίτι» και αναβαθμίζεται!

Must Read

Το κανάλι του Αμαρουσίου μετακομίζει από τη λεωφόρο Κηφισίας στην Κηφισιά. Ο ΑΝΤ1 προχωράει σιγά σιγά στο σχέδιο μετεγκατάστασης του ομίλου σε ένα νέο ακίνητο στην Κηφισιά, στο οποίο θα βρίσκονται όλες οι εταιρίες του μαζί με νέα στούντιο που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ενημερωτικών προγραμμάτων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μετακομίσεις στον χώρο της μιντιακής αγοράς με σκοπό την αναβάθμιση του τηλεοπτικού καναλιού του Θοδωρή Κυριακού και του ομίλου ΑΝΤ1. Ο σταθμός είχε -ως γνωστόν- τις διοικητικές υπηρεσίες του στο Μαρούσι για χρόνια, ενώ οι περισσότερες εκπομπές έβγαιναν από το Studios ΚΑΠΑ στην Παλλήνη. Με αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία ο ΑΝΤ1 δημιουργεί στούντιο και γραφεία διεθνών προδιαγραφών. Η επένδυση αυτή ήδη αναβαθμίζει τον ΑΝΤ1 και τον κάνει πρώτο παίκτη στα media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This