Έρχεται τηλεοπτική σειρά με τη ζωή και τα κατορθώματα του υπεραθλητή Πύρρου Δήμα

Must Read

Η ζωή και οι άθλοι του Πύρρου Δήμα θα γίνουν τηλεοπτική σειρά για το Star και την παραγωγή θα κάνει ο Γιάννης Καραγιάννης. Κακά τα ψέματα, η ζωή του ολυμπιονίκη μας είναι σαν μυθιστόρημα και θα εμπνεύσει πολλούς τηλεθεατές. Μια ζωή με πάλη, μια ζωή ενός ανθρώπου που πέφτει και ξανασηκώνεται. Να σημειώσουμε ότι ο τρεις φορές ολυμπιονίκης στην άρση βαρών υπέγραψε για αυτή την παραγωγή σχετική συμφωνία με την JK Production. Με αυτόν τον τρόπο τής παραχώρησε τα δικαιώματα, προκειμένου η ζωή του να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη και να αναπτυχθεί σε μια σειρά που θα έχει μίνιμουμ 8 επεισόδια, ενώ υπάρχει η προοπτική να φτάσουν τα 20. Ο Πύρρος Δήμας θα έχει ενεργό ρόλο στην παραγωγή της σειράς, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και αυτός την εμφάνισή του στα τελευταία επεισόδια. Μάλιστα, το trailer φαίνεται πως βρίσκεται στον αέρα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς!

Η σειρά θα αφηγηθεί με αλήθεια την πορεία του αθλητή, βουλευτή Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ και νυν ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Χειμάρρα της Αλβανίας. Ο Πύρρος γεννήθηκε από Ελληνες γονείς, μέλη της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Αρχισε να ασχολείται με την άρση βαρών το 1978, σε ηλικία 7,5 ετών. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές όλων των εποχών – τρεις φορές χρυσός ολυμπιονίκης σε Βαρκελώνη, Ατλάντα, Σίδνεϊ και μία φορά χάλκινος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Μέχρι σήμερα είναι ο μοναδικός αρσιβαρίστας με τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια κι ένα χάλκινο, ισοφαρίζοντας τον θρυλικό Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στα χρυσά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000. Η μοίρα δεν έδειξε όμως το καλό πρόσωπό της στον σημαιοφόρο της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στην Ατλάντα. Ο Πύρρος Δήμας ερωτεύτηκε το 1992, ύστερα από συνέντευξη που του ζήτησε, τη Θεσσαλονικιά δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 Αναστασία Σδούγκου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λιτόχωρο το 1996 και στην πορεία απέκτησε τέσσερα παιδιά. Το 2015 η Αναστασία διαγνώστηκε από τους γιατρούς με όγκο στο κεφάλι. Απεβίωσε το 2018, ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Τριάμισι χρόνια έκανε χημειοθεραπείες. Ο Πύρρος όταν έχασε τη γυναίκα του και μάνα των παιδιών ήταν βαθιά συντετριμμένος. Εσφιξε όμως τα δόντια για να μεγαλώσει σωστά τα τέσσερα παιδιά τους. Η τύχη τού χαμογέλασε το 2024, όταν γνώρισε ξανά την αγάπη στα μάτια και στην αγκαλιά της αθλήτριας Αφροδίτης Σκαφίδα.

Μάλιστα, αποφάσισε να κάνει δεύτερο γάμο και τη νυμφεύτηκε, γιατί αγάπησε την καλοσύνη της. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» του άλλαξε τη ζωή και του πήρε τον πόνο. Το ζευγάρι απέκτησε και μια κορούλα, την Ελευθερία, η οποία είναι πλέον 3,5 μηνών και έχει ξετρελάνει τον Πύρρο. Τα τρία παιδιά του ζουν και εργάζονται στην Αμερική, ενώ ο 16χρονος γιος του είναι μαζί του στην Ελλάδα. Αλλωστε, τα μετάλλια του Πύρρου, όπως λέει ο ίδιος, είναι τα πέντε παιδιά του.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This