Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το… ζάρι της στο «The Voice»

Must Read

Μόνιμο ρόλο στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον Σκάι φαίνεται πως έχει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μαρίνα Σάττι, η οποία απασχόλησε όσο κανένας άλλος τη χρονιά που μας πέρασε, λόγω της συμμετοχής της στη φετινή Eurovision και στα… χασμουρητά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής τραγουδίστρια φέρεται ότι έχει κάνει τις πρώτες επαφές για να συμμετέχει στο νέο «The Voice» και να κρατήσει μία θέση στην κριτική επιτροπή. Στη μιντιακή αγορά λέγεται ότι ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί δίνει γην και ύδωρ για να κάτσει «η δεσποινίς Ζάρι» στην κόκκινη καρέκλα του μουσικού talent show, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η αγαπημένη της νεολαίας και ιδίως αυτό το καλοκαίρι που σαρώνει στις συναυλίες της!

Και όχι μόνο αυτό, βέβαια… Το «Ζάρι» της έχει ξεπουλήσει και ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα. Για τα βασικά στελέχη του Σκάι η Μαρίνα είναι το κατάλληλο πρόσωπο που θα ανανεώσει το show χάρη στο επικοινωνιακό της ταλέντο και τον αυθορμητισμό της! Ωστόσο, ο Ιλιτζαλί λέγεται ότι έχει προσεγγίσει και τον Χρήστο Μάστορα για μία θέση στην κριτική επιτροπή του μουσικού διαγωνισμού, αλλά και τον καλό λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη. Δηλαδή το «Voice» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο οδηγείται σε ολικό λίφτινγκ, με τις συμμετοχές της Ελενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη να είναι πάρα πολύ αμφίβολες!

Η Σάττι όμως έριξε και ζαριά στην καλοσύνη, μια και τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει τη δημοφιλή καλλιτέχνιδα να αφήνει μερικά παιδιά να μπουν σε συναυλία της χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο. Στο βίντεο φαίνεται να τους ρωτάει γιατί δεν μπαίνουν μέσα και, όταν εκείνα της εξήγησαν πως δεν είχαν τα λεφτά για το εισιτήριο, η Σάττι έδωσε εντολή στην ασφάλεια να τα αφήσει να περάσουν δωρεάν στον συναυλιακό χώρο.

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης:

Βίντεο με την αντίδραση της Μαρίνα Σάττι σε παιδιά που της είπαν ότι δεν είχαν χρήματα για εισιτήριο στη συναυλία της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This