«Exatlon»: Το νέο «Survivor» και το ντόμινο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ που ετοιμάζεται βγει στον αέρα

Must Read

Η τράμπα του «Survivor» με το «Exatlon» φέρνει ντόμινο εξελίξεων και στο «The Voice». Τα πάνω κάτω έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στο νέο πρόγραμμα του Σκάι, που ετοιμάζεται να βγει στον αέρα και θα περιέχει, ως γνωστόν, κυρίως reality προγράμματα και ενημερωτικές εκπομπές.

Οπως έγινε γνωστό, το πολυδιαφημισμένο «Exatlon» μπήκε στον… πάγο, πιθανότατα για το δεύτερο μισό της σεζόν, με το νέο «Survivor» να παίρνει τη θέση του στην prime time του καναλιού στα τέλη του επόμενου μήνα, οπότε υπολογίζεται να κάνει πρεμιέρα. Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Acun Medya έχουν αποφασίσει ο νέος κύκλος του reality επιβίωσης, ο οποίος ξεκινά τόσο ξαφνικά και σύντομα μετά το φινάλε του προηγούμενου, να έχει μεγαλύτερες δόσεις ριάλιτι και να μην είναι τόσο αγωνιστικός.

Λιανός

Οπως έγραψε ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του, η παραγωγή σχεδιάζει ήδη ευκολότερες και πιο βατές αρένες αγωνισμάτων, αλλά και πολύ πιο δύσκολες συνθήκες για όσους πάρουν το εισιτήριο για τον Αγιο Δομίνικο. Επιθυμία τους είναι να υπάρξουν ίντριγκες, μίση και πάθη ανάμεσα στους συμμετέχοντες, όπως είχε συμβεί και σε προηγούμενες σεζόν, φιλοδοξώντας έτσι να πετύχουν υψηλότερες τηλεθεάσεις, αφού ο τελευταίος (καθαρά αγωνιστικός) κύκλος του reality δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα νούμερα στους πίνακες της Nielsen. Κινούμενοι σε αυτή τη βάση, οι άνθρωποι της Acun Medya έχουν ήδη ξεκινήσει να βλέπουν πρόσωπα που είτε έδειξαν παρόμοια στάση σε προηγούμενους κύκλους του «Survivor» είτε είναι γνωστά στο ευρύ κοινό από τα social media! Και φυσικά οι οικονομικές προτάσεις που θα τους κάνουν θα είναι ανάλογες με το πόσο πολύ θα είναι οι ίδιοι διατεθειμένοι να «τσαλακωθούν» για μια καρύδα.

Παπαρίζου

Η απόφαση των ιθυνόντων του Σκάι και της εταιρίας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί να βγάλουν, έτσι ξαφνικά, και πάλι στον αέρα το «Survivor» αλλάζει πολλά και στον καινούργιο κύκλο του «The Voice», που θα επιστρέψει στους δέκτες μας στα τέλη Σεπτεμβρίου. Και αυτό διότι ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζει παραδοσιακά και τα δύο πρότζεκτ. Παρά όσα ακούγονται (και εκτός απροόπτου πάντα), ο παρουσιαστής φαίνεται ότι παραμένει στο «τιμόνι» του «Survivor». Ποιος θα πάρει, όμως, τη θέση του στην παρουσίαση του «The Voice»;

Οπως ακούγεται, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα ο Σάκης Ρουβάς να βγει από την κριτική επιτροπή και να παρουσιάσει το show. Οσο για την επιτροπή, φαίνεται πως στις δύο από τις τέσσερις καρέκλες θα ξαναβρεθούν οι Ελενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης, ενώ βολιδοσκοπείται εκ νέου ο Χρήστος Μάστορας τώρα που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω».

Μουζουράκης

Πηγή: Espresso

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This