«Αταίριαστοι»: Χαμός με τα σχόλια για την Κλέλια Ανδριολάτου – Τι απαντούν οι παρουσιαστές

Must Read

Σφοδρή κριτική δέχτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι «Αταίριαστοι», με αφορμή τον τρόπο που παρουσίασαν βίντεο από τις καλοκαιρινές διακοπές της Κλέλιας Ανδριολάτου, στιγμιότυπα που η ίδια έχει ανεβάσει στο Istagram.

Στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο με τη βουτιά της εντυπωσιακής ηθοποιού, το οποίο έπαιζε για ώρα σε λούπα. Όταν ο Γιάννης Ντσούνος ρώτησε τον συ παρουσιαστή του Χρήστος Κούτρα τι κοιτάζει επίμονα, ο ίδιος σαν χαμένος, απάντησε «τα βράχια».

Αφού έπαιξε για αρκετή ώρα το συγκεκριμένο βίντεο, ο Γ. Ντσούνος σχολίασε «ολοκληρώσαμε με την κυρία Ανδριολάτου» και πήγε στο επόμενο βίντεο, με τον συνάδελφό του να αντιδρά: «Αλλάξατε την Ανδριολάτου για να δούμε αυτόν; Αλήθεια τώρα;» «Γυρίστε πίσω στις ομορφιές της Ελλάδας» σχολίασε ο Χρήστος Κούτρας και όταν άρχισε να παίξει ξανά το βίντεο, ρώτησε αν μπορεί να παίζει μέχρι τις 12 λούπα και να «κόψουν» και τον Βορίδη.




«Μην μπερδεύεστε»

Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα σχόλιά τους, ο Χρήστος Κούτρας δήλωσε σήμερα ότι «δεν θα πρέπει να μπερδεύεται ο θαυμασμός με τον σεξισμό».

«Να πω και μία κουβέντα γιατί δεν κρατιέμαι. Μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό με τον σεξισμό. Διαβάσαμε κάτι σε ένα site, που μας κατηγορούσε -δεν καταλαβαίνουμε, είμαστε ταυτόχρονα και κουτοί, ότι είναι και σεξιστές και δεν το καταλαβαίνουν- να πω ότι η κ. Ανδριολάτου είναι κοντά στην ηλικία του μεγάλου γιου του Γιάννη και κοντά στην ηλικία του δικού μου γιου. Είμαστε 50 χρονών άνθρωποι κι όποιος θεωρεί ότι είναι κάτι τέτοιο, είναι κουτός. Αυτό τελεία, παράγραφος, γεια σας» δήλωσε ο Χ. Κούτρας και πρόσθεσε:  «Πραγματικά νύχτα βαθιά. Το να θαυμάζεις κάτι, δεν είναι κακό γιατί όταν γράφεις μετά και σχολιάζεις κάποιον ως σεξιστή, δεν μπορείς να γράφεις εσύ για τον ωραίο, μελαμψό, ψηλό που γνώρισε η Έμιλυ στη Ρώμη, Ντροπή!».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This