«Βόμβα» για ηχηρά ονόματα: Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη μένουν εκτός τηλεόρασης

Must Read

Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα ξεκινήσει χωρίς τα «βαριά» ονόματα δύο κυριών που μέχρι τώρα είχαν διατηρήσει τον θρόνο τους στην ελληνική τηλεόραση για σερί ετών.

Ελένη Μενεγάκη και Τατιάνα Στεφανίδου μένουν εκτός φέτος και αυτό αδιαμφισβήτητα αποτελεί απόδειξη ότι τα κανάλια «ψαλιδίζουν» το budget τους ενώ παράλληλα αναζητούν νέα πρόσωπα για τα πλατό. 

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη είχε ανακοινώσει ότι λήγει η συνεργασία της με το Mega. Στο ενδιάμεσο φαίνεται ότι έγιναν επαφές για διαπραγματεύσεις, με το κανάλι να υποστηρίζει ότι τα χαμηλά νούμερα που κατέγραφε η εκπομπή «έδειχναν» ότι είναι απαραίτητες οι αλλαγές. Οι προτάσεις όμως που έπεσαν στο τραπέζι φαίνεται ότι δεν ικανοποίησαν την γνωστή παρουσιάστρια και το αποτέλεσμα ήταν να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους. Όσο για της φήμες που την ήθελαν να συνεργάζεται με άλλον σταθμό για εκπομπή στη βραδινή ζώνη, μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται και όλα δείχνουν ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν θα εμφανιστεί φέτος στην TV.

Την ίδια στιγμή, σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι απούσα από την τηλεόραση θα είναι και η Τατιάνα Στεφανίδου, για την οποία πολλοί θεωρούσαν βέβαιο ότι θα υπογράψει εκ νέου συμβόλαιο για την ενημερωτική εκπομπή Tlive στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού της έδειξαν την πόρτα της εξόδου, με την παρουσιάστρια να αιφνιδιάζεται από την εξέλιξη. Φήμες την ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Open, ωστόσο οι δύο πλευρές φαίνεται ότι δεν τα βρήκαν και έτσι, η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δεν έχει άλλες προτάσεις, μένει χωρίς εκπομπή και συμβόλαιο, για πρώτη φορά μετά από χρόνια…

Φαίνεται πώς τα κανάλια αδυνατούν πλέον να καλύπτουν τις παχυλές αμοιβές των μεγάλων ονομάτων, τα οποία με τη σειρά τους θα μένουν εκτός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This