Φλεγόμενη Καρδιά: Εικόνες από τα γυρίσματα του prequel της σειράς «Μάγισσα»

Must Read

Ο χρόνος για την έναρξη του νέου κύκλου της «Μάγισσας», σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, μετράει πλέον αντίστροφα.

H «Espresso» εξασφάλισε φωτογραφικό backstage υλικό από τα γυρίσματα, με τους καινούργιους πρωταγωνιστές που δίνουν σάρκα και οστά σε ενδιαφέροντες, πολυδιάστατους, ενίοτε και σκοτεινούς ήρωες.

Το prequel της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, με τον υπότιτλο «Φλεγόμενη Καρδιά», θα ταξιδέψει αρχικά τους τηλεθεατές στο 1910, όταν ο Ανδρέας Λάσκαρης (Κωνσταντίνος Γεωργαλής), ο δισέγγονος της Θεοφανώς (Ελλη Τρίγγου), επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του.

Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε. Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο που, αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, σε μια εποχή πιο βίαιη, όταν οι κατακτητές στη Μάνη εδραιώνουν την κυριαρχία τους με αίμα και ποινές. Ηταν τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν γπρώτη φορά. Ετσι, οι fans του σίριαλ εποχής, που σκηνοθετεί με μαεστρία ο Λευτέρης Χαρίτος, θα μάθουν και πώς συνδέονταν οι Λασκαραίοι με τους Γερακάρηδες, όπως επίσης τα μυστικά των δύο οικογενειών.

Στην ενετοκρατούμενη Μάνη ο Νικήτας Λάσκαρης (Γιάννης Ποιμενίδης) και ο Μήτρος Γερακάρης (Σπύρος Τσεκούρας) γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας. Η έχθρα τους θα σημαδέψει ανεξίτηλα όλη τη σειριά τους. Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη (Γιώργος Γάλλος), πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο. Πλέον μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών.

Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη (Τάσος Νούσιας), θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο. Ικανότατος πειρατής, έχει αφήσει πια τις θάλασσες κι έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων για να ελέγχει την περιοχή. Ο Ενετός διοικητής της περιοχής Σίλβιο Εσπόζιτο (Γιώργος Παπαγεωργίου) και η γυναίκα του Ρενάτα (Ελενα Σαλαμπάση) μένουν στον πύργο των Λασκαραίων. Η άφιξη του Τζουζέπε Μοντιλιάνι (Μελέτης Ηλίας) και της συζύγου του Πανδώρας (Μαρία Κίτσου) θα ξεσκεπάσει το παρελθόν και όλα τα ανομολόγητα πάθη.

Η μυστηριώδης Λεώνη (Γιούλικα Σκαφιδά), μια πλανόδια ηθοποιός, θα δείξει σε όλους το μονοπάτι που κρύβει μέσα του μόνο σκοτάδι. Η συνάντησή της με την Πανδώρα θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Αντόνιο Ρούσσο (Σπύρος Χατζηαγγελάκης), Ιησουίτης μοναχός, έρχεται στο Πόρτο Κάγιο ως απεσταλμένος του τάγματός του για να επηρεάσει τους κατοίκους θετικά ως προς τον καθολικισμό. Ομως ο σκοπός της άφιξής του και το παρελθόν του κρύβουν περισσότερα.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This