Ο παρουσιαστής του «Voice» και η… τέταρτη καρέκλα

Must Read

Σε άντρα τραγουδιστή προσανατολίζεται ο Σκάι για την παρουσίαση του «The Voice», ύστερα από την πρόωρη αναχώρηση του Γιώργου Λιανού για τον Αγιο Δομίνικο, αφού το «Survivor» θα αρχίσει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Μία πρώτη κρούση για τη θέση του παρουσιαστή έγινε στον Γιώργο Σαμπάνη, αλλά ο συνθέτης έχει ενδοιασμούς, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά! To μουσικό ριάλιτι του Σκάι «The Voice» έρχεται πιο ανανεωμένο από ποτέ τη νέα τηλεοπτική σεζόν για να σκίσει σε τηλεθέαση. Ποιοι θα είναι οι κριτές, όμως, που θα καθίσουν στις καρέκλες του νέου «The Voice of Greece»; Και ενώ το τρέιλερ για τις αιτήσεις συμμετοχής των νέων ταλέντων συνεχίζεται, το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει είναι ποια τέσσερα άτομα θα καθίσουν στις τέσσερις περιβόητες καρέκλες των κριτών.

Στο νέο «The Voice», λοιπόν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, θα καθίσουν γνώριμα πρόσωπα του μουσικού ριάλιτι, που μας έχουν χαρίσει απίστευτες στιγμές. Αυτά είναι η Ελενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης. Ενα νέο πρόσωπο που θα πλαισιώσει την κριτική επιτροπή των coaches θα είναι ο Χρήστος Μάστορας. Η τέταρτη καρέκλα είναι αυτή που είχε και το μεγαλύτερο ερωτηματικό… Θα καθίσει νέο πρόσωπο ή θα συνεχίσει ο Σάκης Ρουβάς; Οι πληροφορίες λένε πως το τελευταίο διάστημα μοιάζει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο να δούμε τον superstar να επιστρέφει στο show.

Αντί αυτού, υπάρχει μια πολύ θερμή επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Οσο για το όνομα της Μαρίνας Σάττι που είχε ακουστεί, φαίνεται τελικά πως δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του talent show, αφού η ίδια δεν δέχτηκε την πρόσκληση.

(Πηγή: Espresso)

Δείτε επίσης:

Μαγγίρα και Αντωνά «σμίγουν» ξανά στο γυαλί;

«Exatlon»: Το νέο «Survivor» και το ντόμινο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ που ετοιμάζεται βγει στον αέρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This