Καλημέρα με μαμάδες, λουλούδια και κοιλίτσες – Απ’ όλα είχαν οι… αδιάφορες πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών

Must Read

Πρεμιέρες με συντρόφους, μαμάδες, εγκυμοσύνες κι… έναν Στέφανο Κασσελάκη σε αφθονία σε όλες τις σκαλέτες. Η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας, η Ελένη Τσολάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το ζεύγος Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ξεκίνησαν χθες τον μαραθώνιο της νέας τηλεοπτικής σεζόν φιλοδοξώντας να ξεχωρίσουν στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Ομως το ξεκίνημά τους ήταν (ως επί το πλείστον) άνευρο και ανιαρό, με ελάχιστα αποκλειστικά, προβλέψιμους καλεσμένους, ακόμη πιο προβλέψιμες συνεντεύξεις και μπόλικο σχολιασμό, εμπλουτισμένο με γερές δόσεις κριτικής (κυρίως για τον έκπτωτο, πλέον, αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης), που σίγουρα κάποιοι θα… κλαίνε σήμερα έχοντας πάρει στα χέρια τους το πρώτο «ραβασάκι» με τα νούμερα.

Αν επιλέγαμε μόνο μία φράση για να περιγράψουμε το σκηνικό στις χθεσινές πρεμιέρες των ψυχαγωγικών και infotainment εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης θα ήταν η ακόλουθη παροιμία: «Αλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!» Και αυτό, διότι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.




Μία από τα ίδια

Τα ίδια πρόσωπα (παρουσιαστές και πανελίστες) που βλέπαμε στους δέκτες μας πέρυσι και πρόπερσι, τα είδαμε και φέτος. Απλώς τα περισσότερα έχουν μετακινηθεί σε άλλους σταθμούς, πιάνοντας πλέον στασίδια σε διαφορετικές εκπομπές για να κάνουν από εκεί τα (μία απ’ τα ίδια!) σχόλιά τους.

Οσο για τη θεματολογία τους, θα περίμενε κανείς ότι θα είχαν κάτι πιο πρωτότυπο να προβάλουν τόσο καιρό που προετοιμάζονταν για τις πρεμιέρες τους. Αντί γι’ αυτό, όμως, έγινε ένα «αναμάσημα» της καλοκαιρινής επικαιρότητας, με τον Στέφανο Κασσελάκη να έχει (φυσικά!) πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε πάνελ.

Ούτε καν το ντύσιμο των παρουσιαστριών δεν είχε κάποια πρωτοτυπία, με τις τρεις από τις πέντε κυρίες να επιλέγουν το λευκό χρώμα. Η Φαίη Σκορδά είπε την πρώτη «καλημέρα» της από το Mega επιλέγοντας ένα λευκό μίνι φόρεμα με corset top και κλος φούστα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι cowboy μπότες σε μαύρο χρώμα.

«Πέρασαν 33 χρόνια για να σου σφίγγω το χέρι, ήρθες αργά στη ζωή μου. Τριάντα τρία χρόνια» της είπε ο νέος συνεργάτης της Ανδρέας Μικρούτσικος, δηλώνοντας χαρούμενος που συναντιούνται επιτέλους τηλεοπτικά. Με λευκό σύνολο εμφανίστηκε στο πλατό της «Super Κατερίνας», στον Alpha, και η τελευταία, λέγοντας με νόημα: «Φέτος αποφάσισα μαζί με την ομάδα μου να απαλλαγούμε από οποιαδήποτε τοξικότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι η μεγαλύτερη νίκη για εμένα». Και μπορεί να της έφυγε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το πάνελ, ωστόσο επέστρεψε σε αυτό ο Στέφανος Κωνσταντινίδης. Το σημαντικότερο, ωστόσο, για την Κατερίνα Καινούργιου ήταν ότι φέτος είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της Παναγιώτη Κουτσουμπή, ο οποίος βρέθηκε διακριτικά στο στούντιο για να τη στηρίξει, ενώ της έστειλε και λουλούδια!




Ενα λευκό μίνι φόρεμα κεντημένο με μικρά κρύσταλλα και ψηλοτάκουνα παπούτσια επέλεξε, με τη σειρά της, η Ελένη Τσολάκη για την επίσημη πρώτη της στο «Πρωινό ΣουΣου», στο Open. Χαμογελαστή, όπως πάντα, η παρουσιάστρια έλαβε κι εκείνη μια ανθοδέσμη από τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη, επιλέγοντας ωστόσο να μη μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό αυτά που της έγραφε στην κάρτα.




Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από την άλλη μεριά, εμφανίστηκε στο πλατό του «Happy Day», στον Alpha, φορώντας ένα στράπλες κόκκινο φόρεμα σε ίσια γραμμή, με σχέδιο λουλουδιού στο πάνω μέρος, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Μαζί της στο στούντιο ήταν και η μητέρα της, την οποία έδειξαν οι κάμερες στο τέλος της εκπομπής, με την ηλικιωμένη γυναίκα να μην κρύβει την αμηχανία της και τη Σταματίνα να της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Ροζ μίνι

Η Ελένη Χατζίδου, η οποία επέστρεψε στο «Breakfast@Star» μαζί με τον συμπαρουσιαστή και σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, επέλεξε ένα ροζ μίνι φόρεμα με έναν ώμο και λεπτομέρειες από βολάν στο μανίκι και στο κάτω μέρος του.

Οσο για τον Ετεοκλή, που ήταν κι εκείνος πολύ κομψός, φρόντισε να πληροφορήσει το κοινό ότι στη διάρκεια των εξωτικών διακοπών του, το καλοκαίρι, εμφανίστηκε μπροστά του την ώρα που κολυμπούσε ένας καρχαρίας 2,5 μέτρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, τέλος, επέστρεψε κι αυτός στο πόστο του αλλαγμένος, αφού διανύει μια νέα και όμορφη περίοδο στα προσωπικά του. Τον πήρε χαμπάρι, μάλιστα, και η Ματίνα Παγώνη. «Μία εικόνα δική σας είναι χίλιες λέξεις. Αυτό είδαμε από το πρωί. Είδαμε έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, φορτσάτο, χαρούμενο. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια χαρά και θα κάνει μια ωραία εκπομπή.

Ολη η Ελλάδα είχε εστιάσει σε εσάς και αν περνούσατε καλά. Κύριε Λιάγκα, είσαστε πολύ ευτυχισμένος» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, αναφερόμενη πλαγίως στη σύντροφό του Μαρία Αντωνά. Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τα φλας έπεσαν φυσικά και πάνω στη Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία διανύει αισίως τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως ανακοίνωσε, θα μείνει στην εκπομπή μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This