«Τιμωρός» vs «Grand Hotel» – Η μάχη του τηλεκοντρόλ ανέδειξε τον μεγάλο νικητή στη βραδινή ζώνη της Δευτέρας 

«Τιμωρός» πρώτος και καλύτερος

Must Read

Στη βραδινή ζώνη θα πέσουν… κεφάλια! Λάλος και Κουκουράκης, Κουκουράκης και Λάλος δίνουν το τέμπο στη μυθοπλασία. Δύο σειρές-διαμάντια θα κάνουν το τηλεκοντρόλ να… αναστενάξει. Αναμφισβήτητα όμως η σειρά «Grand Hotel» στον ΑΝΤ1 θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ελληνική μυθοπλασία, αφού σκηνικά και ηθοποιοί σε ταξιδεύουν μεμιάς στο 1923 και σε ένα γαϊτανάκι μυστηρίου εποχής.

Ο Γιάννης Κουκουράκης στη σειρά «Grand Hotel»

«Τιμωρός» vs «Grand Hotel», λοιπόν! Την πρώτη μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας (23/9) σειρές και reality shows στην prime time ζώνη. Μυθοπλασία και ισχυρές παραγωγές δράσης κονταροχτυπήθηκαν με μοναδικό στόχο την κορυφή και το μεγαλύτερο δυνατό μερίδιο στην πίτα του ανταγωνισμού. Ποιος κατάφερε να κόψει το νήμα;

Πρεμιέρα με πρωτιά έκανε ο «Τιμωρός». Η νέα σειρά του Alpha με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο έδωσε την κορυφή στο κανάλι, αφού σημείωσε τηλεθέαση 17,4% στο δυναμικό κοινό (18-54). Στη δεύτερη θέση, το πρώτο επεισόδιο του «Grand Hotel» του ΑΝΤ1, με έναν υπέροχο Γιάννη Κουκουράκη, άγγιξε το 15,8%. Η «Γη της Ελιάς» βρέθηκε στην τρίτη θέση με 13,4%. Ακολούθησαν τα reality shows, με το «Survivor» να συγκεντρώνει 11,9% και η «Φάρμα» του Star 9,9%. Λίγο πιο κάτω από τη βάση, το «Tempting Fortune» στον Σκάι με 8,4%, ενώ σε χαμηλά μονοψήφια αρκέστηκαν οι σειρές της ΕΡΤ «Παραλία» (4,4%) και «Αρχελάου 5» (3,7%).

Ανατροπή διαπιστώθηκε στο γενικό σύνολο, αφού εκεί η σταθερή αξία που ακούει στο όνομα «Η Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου απέδειξε για άλλη μια φορά τη δυναμική της, φθάνοντας στο 19%. Μια ανάσα πίσω βρέθηκαν η πρεμιέρα του «Grand Hotel» με 17,6% και ο «Τιμωρός» με 15,6%. Στο 10,9% έκλεισε η τηλεθέαση για το «Survivor» και το 8,7% για το «Tempting Fortune». Τέλος, η «Φάρμα» σημείωσε 8,1% και οι σειρές της ΕΡΤ 5,4% (Παραλία) και 2,5% (Αρχελάου 5).

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This