Παρουσιάστρια ντύθηκε… Κωνσταντέλιας – «Παγκόσμια μέρα ΠΑΟΚ!»

Σε φόντο Δικεφάλου του Βορρά

Must Read

Η Άννα Λιβαθυνού… σαν άλλος Γιάννης Κωνσταντέλιας ντύθηκε στα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.

Το φόρεμά της στο πρωινό του Action 24 τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών, με τον συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Κακούση, να μην αφήνει ασχολίαστο το γεγονός.

«Σήμερα κυρίες και κύριοι είναι παγκόσμια ημέρα… ΠΑΟΚ!», ανέφερε και τότε στην οθόνη του στούντιο δίπλα στην Άννα Λιβαθυνού εμφανίστηκε φωτογραφία του νεαρού αστέρα του Δικεφάλου και της Εθνικής.

«ΠΑΟΚ! Αλήθεια τώρα;», αναφώνησε η παρουσιάστρια, ξεσπώντας σε γέλια. «Ρε πρωί πρωί; Ακόμα δεν έχει ανοίξει το μάτι μας καλά καλά. Παιδιά είμαι ίδια πλάκα πλάκα…», συνέχισε.

«Θα μπορούσε να είναι η δεύτερη εμφάνιση της ομάδας. Η εμφάνιση που φοράει στα φιλικά. Και στο κάτω κάτω, εσύ ένα τόπι θα μάθεις να το κλωτσάς. Αυτός μπορεί να σηκωθεί στις 3 να έρθει να κάνει εκπομπή;», αναρητήθηκε ο Γιώργος Κακούσης.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This