Πάτο στην τηλεθέαση έχουν πιάσει τα ριάλιτι

«Φτωχοί συγγενείς»

Must Read

Ποιοι είναι οι φτωχοί συγγενείς της τηλεόρασης; Τα ριάλιτι, που φέτος έχουν πιάσει πάτο! «Survivor», «Φάρμα», «Tempting Fortune» έχουν πάθει πανωλεθρία! Χρειάστηκαν λίγες εβδομάδες μυθοπλασίας και προβολής των τηλεοπτικών σειρών για να καταποντιστούν σε τηλεθέαση οι ριάλιτι παραγωγές της μικρής οθόνης και να δουν νούμερα που δεν έχουν δει ποτέ.

Και επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, το «My Style Rocks» στο δυναμικό αγγίζει το 4,2% και στο σύνολο το 5,6%, η «Φάρμα» το 8,6% στο δυναμικό και στο σύνολο 7,1%, το «Tempting Fortune» στο δυναμικό το 6,2% και το 7,1% στο σύνολο και το «Survivor» το 9,2 στο δυναμικό και το 11,1% στο σύνολο! Η μυθοπλασία είναι κυρίαρχη στην τηλεόραση  έναντι των ριάλιτι. Η τηλεθέαση, είτε τη θεωρούμε αξιόπιστη είτε όχι, έχει δώσει ήδη το μήνυμά της στα κανάλια που πόνταραν ξανά στα ριάλιτι.

Λογικά θα πρέπει στο δεύτερο μισό της σεζόν, πέρα από το «MasterChef» στο Star, να μη δούμε κάποια άλλη ριάλιτι παραγωγή. Τι θα γίνει από την επόμενη τον Σεπτέμβριο του 2025… κανείς δεν ξέρει. Η τηλεθέαση που κάνουν όμως φέτος τα ριάλιτι στην prime time δεν είναι τέτοια ώστε να δίνει θάρρος στα κανάλια για να επενδύσουν ξανά σε ριάλιτι παραγωγές. Από την ημέρα λοιπόν που μπήκε στην αρένα η μυθοπλασία, ο «Τιμωρός», το «Grand Hotel», η «Τζέλα Δελαφράγκα», η «Μάγισσα», η «Διάφανη αγάπη», «Η γη της ελιάς», το «VIΠ – Καλά γεράματα» και όλες οι άλλες σειρές, τα ποσοστά τηλεθέασης που έκαναν τα ριάλιτι 15%-16% έπεσαν απότομα, με αποτέλεσμα εδώ και λίγες μέρες η τηλεθέαση των ριάλιτι να βρίσκεται μόνιμα κάτω από το 10%, με εξαίρεση το «Survivor» που καταφέρνει να κάνει στο γενικό σύνολο 11%.

Στο δυναμικό όμως δεν υπερβαίνει το 9%, ενώ ακόμα πιο κάτω είναι το «Tempting Fortune», η «Φάρμα» και το «My Style Rocks», έχοντας αρκετές μέρες ακόμα και 4%. Κακά τα ψέματα, το «My Style Rocks» έχει αποτύχει φέτος στην απογευματινή ζώνη. Το μόνο ριάλιτι που έκανε αξιοπρεπή τηλεθέαση, πάντα σε συνάρτηση με το επίπεδό του, ήταν το «Power of Love,» προς έκπληξη όλων μας, που μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου έφερνε 12άρια στην τηλεθέαση. Σε μια ζώνη όμως, τη late night, όπου μέχρι πριν από δύο βδομάδες δεν υπήρχε τίποτα στα άλλα κανάλια.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This