Διαβάστε αυτήν την Παρασκευή στην DEALnews: Πού θα φτάσει η ακρίβεια στο ράφι

Ανανεωμένη, με πλούσια ύλη, ρεπορτάζ και αναλύσεις

Must Read

Η DEALnews κυκλοφορεί αυτήν την Παρασκευή στα περίπτερα, ανανεωμένη, με πλούσια ύλη, ρεπορτάζ και αναλύσεις από όλο τον κόσμο του επιχειρείν και της Οικονομίας.

🟦 Διαβάστε αυτή την Παρασκευή στην DEALnews:

👉 Σούπερ μάρκετ – Πού θα φτάσει η ακρίβεια στο ράφι – Ποιες εξελίξεις φέρνει πρόσφατη δικαστική απόφαση για «ξήλωμα» του πλαφόν και πώς ερμηνεύεται – Ο τζίρος των 15 δισ. ευρώ και τα παράδοξα του κλάδου, τα οποία «πληρώνουν» η αγορά και οι καταναλωτές

👉 Στα αζήτητα η καινοτομία – «Βρέχει» κονδύλια αλλά η κυβέρνηση κρατά ομπρέλα! Πρώτη σε φυγή εργαζομένων η χώρα μας, τελευταία σε παραγωγικότητα και σε δαπάνες για έρευνα και τεχνολογία – Τι αποκαλύπτουν τρία πορίσματα-κόλαφος της Ε.Ε.

👉 ΤΑΙΠΕΔ – Τα σενάρια για τη Helleniq Energy

👉 Αφιέρωμα – Η ζωή της Αθηνάς (Νουνού) Μαρτίνου

👉 Cryptos – Ξέπλυμα και ψηφιακό χρήμα

👉 Φόροι – Ολες οι αλλαγές για τα τέλη παρεπιδημούντων & επιτηδεύματος

👉 Χαρισματικές «καπετάνισσες» – Αρωμα γυναίκας στη ναυτιλία – Οι 4 κυρίες των θαλασσών (Μ. Τραυλού, Σεμ. Παλιού, Ελ. Πετράκη, Θ. Ρήγα) με θέσεις – κλειδιά σε διεθνείς οργανισμούς.

👉 Αρμόδιος Γιαννίδης – Εξαγωγές 2,7 δισ. € για τη χημική βιομηχανία – Ο πρόεδρος του ΣΕΧΒ «ανοίγει τα χαρτιά» του στην DEALnews για όλα τα θέματα του κλάδου.

👉 Q&R – Το φιλόδοξο επενδυτικό πλάνο – Η εταιρία «μετρά» αντίστροφα για σερί εξαγορών στην πληροφορική. Το ανεκτέλεστο των 40 εκατ. ευρώ.

👉 Ανάλυση – Οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας – Τι αναφέρει, πριν από το ραντεβού Γεραπετρίτη – Φιντάν, νέα έκθεση της πρεσβείας στην Αγκυρα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This