Σταθεροί στη… ρότα τους οι σεναριογράφοι της «Μάγισσας»

Must Read

Οι… Κασσάνδρες μπορεί να λένε πολλά, μετά το 9,6% στο δυναμικό και το 9,8% στο σύνολο όσον αφορά την τηλεθέαση, αλλά οι σεναριογράφοι της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» δεν βάζουν νερό στο κρασί τους. ∆εν αλλάζουν τίποτα από την υπόθεση του β’ κύκλου για να κάνουν περισσότερη τηλεθέαση ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη. Μάλιστα, πήραν το… όπλο τους και για πρώτη φορά απάντησαν στις φήμες μέσα από τον λογαριασμό τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης: «Ποτέ, μα ποτέ δεν σχολιάζουμε οποιαδήποτε κριτική ή άρθρο που θα γραφτεί για τη δουλειά μας. Το έχουμε κάνει μόνο μία φορά, στη διάρκεια της γ’ σεζόν των “Μελισσών”, όταν γράφτηκε πως θα ελαττώσουμε τη βία και θα αυξήσουμε τους έρωτες για να ανέβει η τηλεθέαση. ∆υστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε ακόμα μία φορά. Καμιά αλλαγή, καμιά ένεση, καμιά ντόπα, τίποτα δεν θα αλλάξει στο σενάριο, που αισίως βρίσκεται στο 35ο επεισόδιο. Όλοι είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχει γίνει και δεν σκοπεύουμε να προβούμε σε αλλαγές για τις ανάγκες της τηλεθέασης. Για τον αριθμό των επεισοδίων δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να απαντήσουμε. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά μας, όμως, δεν επιτρέπουμε τέτοιες παρανοήσεις. Ευχαριστούμε! Μελίνα – Πέτρος».

Ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη

 

Το prequel της «Μάγισσας» μπορεί με τις έως ώρα ενδείξεις να μην είναι ενθαρρυντικό, λόγω του σκοτεινού στοιχείου της σειράς, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα μηνύματα που εκπέμπει το τηλεοπτικό κοινό φέτος, για περισσότερη χαρά και κωμωδία, αλλά από τη μεριά του ΑΝΤ1 δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για αλλαγή ώρας μετάδοσής της ή οτιδήποτε άλλο.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This