Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα» ο Λιάγκας

Μπορεί ο Λιάγκας να μηχανεύεται πράματα και θάματα για να πάρει χώρο αλλά και ο Παπαδάκης είναι παλιά καραβάνα

Must Read

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και δεν παραδίδει, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, στον Γιώργο Λιάγκα ούτε ένα λεπτό από την εκπομπή του, παρά τις πιέσεις που δέχεται από κάποιους ώστε να ξεκινά «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 στις 9.20 το πρωί και όχι στις 09.50, για να μπορεί ο Λιάγκας να ανταγωνίζεται επί ίσοις όροις την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά στο Mega.

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι άκαμπτος σε αυτό το ζήτημα κι έτσι θα συνεχίσει να παραδίδει τη σκυτάλη στον Γιώργο Λιάγκα στις 9.50 και να δουλεύει με πάθος τη δική του παραγωγή, το «Καλημέρα, Ελλάδα». Μπορεί ο Λιάγκας να μηχανεύεται πράματα και θάματα για να πάρει χώρο, όπως λένε κάποιοι στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, αλλά και ο Παπαδάκης είναι παλιά καραβάνα. Βέβαια, είναι γνωστό σε όλη την τηλεοπτική αγορά ότι ο Λιάγκας επιθυμεί να πάρει την πολύ πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αν και εφόσον ο Γιώργος Παπαδάκης αποφασίσει να αποχωρήσει μπροστά από τις κάμερες. Οι χαμηλές πτήσεις μέχρι στιγμής του «Καλημέρα, Ελλάδα» στην τηλεθέαση σε μια πρωινή ζώνη που είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας μπορεί εύκολα να ανατραπούν. Ο Παπαδάκης ξέρει τους μηχανισμούς. Άλλωστε, είναι αυτός που κρατά στην πλάτη του τη μακροβιότερη τηλεοπτική εκπομπή. Η αλλαγή της θερινής ώρας σε χειμερινή μετά την 28η Οκτωβρίου βοηθά τον Γιώργο Παπαδάκη, που βρίσκει συμμάχους του πάντα στο πρωινό ξύπνημα τους συνταξιούχους.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This