Zεσταίνουν τις… κουζίνες τους στο «MasterChef»

Must Read

Ακονίζονται τα μαχαίρια και έχουν πάρει φωτιά οι χύτρες! Στην τελική ευθεία για τον νέο κύκλο του «MasterChef» βρίσκεται το Star! Το ριάλιτι μαγειρικής διαχρονικά είναι το «δυνατό χαρτί» στη βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης (prime time) του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, που πλέον θα μπει αισίως στην ένατη σεζόν του! Το Star, μετά και τις απογοητευτικές επιδόσεις του δεύτερου κύκλου της βουκολικής «Φάρμας» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, στρέφει απόλυτα την προσοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής για να ρεφάρει σε νούμερα τηλεθέασης.




 

Η προετοιμασία σε παραγωγικό επίπεδο έχει αρχίσει εδώ και μήνες. Όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, το πρόγραμμα μπαίνει πλέον στη φάση των pre castings. Πρόκειται για την επιλογή παικτών από την παραγωγή, που δεν καλύπτεται τηλεοπτικά. Το πρώτο pre casting θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στη Λευκωσία της Κύπρου και θα ακολουθήσει λίγες ημέρες αργότερα ακόμα ένα, στις 5 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη και καπάκι την επόμενη εβδομάδα σε Αθήνα.

Μόλις ολοκληρωθεί η προπαρασκευαστική φάση το ριάλιτι θα μπει σε γυρίσματα των castings, με στόχο αυτά να αρχίσουν προς το τέλος Νοεμβρίου. Η ομάδα των κριτών δεν πρόκειται να αλλάξει: Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα αξιολογούν ακόμα μία φορά τις μαγειρικές επιδόσεις των διαγωνιζομένων και θα λένε και τις ατάκες τους.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This