Στο «Hotel Ελβίρα» και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Τα γυρίσματα αναμένεται να γίνουν τις επόμενες μέρες

Must Read

Επιστρέφει στο γυαλί και σε ρόλο-έκπληξη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που έπειτα από δύο σεζόν απουσίας, δρομολογεί την επιστροφή της στη μικρή οθόνη.

Η επιτυχία των «Συμπέθερων απ’ τα Τίρανα» στην τηλεόραση οδήγησε την ηθοποιό σε ακόμη μία επιτυχία, στη μίνι κωμική σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό». Αρχικά είχε ακουστεί πως η εν λόγω σειρά του Alpha, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, θα είχε και δεύτερο κύκλο, κάτι που όμως τελικά δεν συνέβη και δεν θα τη δούμε τελικά ακόμη μία φορά ως ηγουμένη γυναικείας μονής.

Τώρα η αγαπημένη μας Ζουμπουλία ετοιμάζεται για μια γκεστ επίσκεψη στο «Hotel Ελβίρα» του Mega, που θα ανοίξει τις πύλες του το φθινόπωρο, με οικοδεσπότες την Ελίζα Σκολίδη και τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.



Η νέα κωμωδία, που φέρει την υπογραφή των δημιουργών της σειράς εποχής «Ψυχοκόρες» (σενάριο Πένυ Φυλακτάκη, σκηνοθεσία Μιχάλης Χαραλαμπίδης), θα έχει πολλές γκεστ συμμετοχές – μεταξύ αυτών, και της μπριόζας Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Τα γυρίσματα αναμένεται να γίνουν τις επόμενες μέρες.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This