Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια το πρωί της Δευτέρας ότι αυτή είναι η τελευταία σεζόν που θα παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του.
Για αυτή του την απόφαση, μετά από 34 χρόνια, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.
Και έγραψε:
«Αγαπημένε μας Γιώργο,
Η φωνή σου έγινε συνώνυμο του πρωινού για 34 χρόνια. Ήσουν η καθημερινή μας συνήθεια, εκείνη που έδινε μια αίσθηση ασφάλειας και γνώριμου καταφύγιου σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Το @kalimeraellada_ant1 του @ant1tv δεν ήταν απλώς μια τηλεοπτική εκπομπή. Ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας και για μας που περάσαμε από δίπλα σου, ένα μεγάλο σχολείο.
Ευχαριστούμε!
Όσο για σένα …τα καλύτερα έρχονται, όπως σου είπα κι από κοντά!
Μεγάλο φιλί!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε ακόμα:
- Γιώργος Παπαδάκης: Είναι η τελευταία χρονιά που κάνω το «Καλημέρα Ελλάδα»
- Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Παπαδάκη: Ο πιο συγκινητικός και αληθινός αποχαιρετισμός στην τηλεόραση
- Η Τατιάνα Στεφανίδου διάδοχος του Παπαδάκη;