Επιδότηση στο ρεύμα: Πότε φαίνεται στους λογαριασμούς η έκπτωση

Πότε θα μπούνε οι επιδοτήσεις

Must Read

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας σε συνέντευξή του έδωσε διευκρινίσεις για τις επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός όσον αφορά στο πότε φαίνεται η επιδότηση στο ρεύμα, εξήγησε ότι «μπαίνουν αναδρομικά οι επιδοτήσεις», διευκρινίζοντας πως «σε κάποιους που πήραν μεγάλο έναντι λογαριασμό, οι επιδοτήσεις εμφανίζονται στον εκκαθαριστικό λογαριασμό».

Σε ότι αφορά την επιδότηση για κατανάλωση ρεύματος ή φυσικού αερίου της φοιτητικής στέγης, ο κ. Σκρέκας ανέφερε πως «προσπαθούμε να βρούμε ένα μηχανισμό γρήγορο για να μπορέσουμε να επισημάνουμε αυτές τις παροχές, που αφορούν την φοιτητική στέγη, για να υπάρξει στήριξη και για αυτές». 

Διαβάστε ακόμη: Ποια μέτρα στήριξης; Ο Σκρέκας ανακοίνωσε ελαφρύνσεις αλλά… μείωσε τις επιδοτήσεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This