Μάθε πώς κερδίζεις πληρώνοντας το λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου

Πληρώστε το λογαριασμό ρεύματος ή φυσικού αερίου και κερδίστε πόντους

Must Read

Οι αυξημένοι λογαριασμοί ρεύματος ή φυσικού αερίου είναι ένα θέμα που απασχολεί σήμερα κάθε νοικοκυριό. Ενόψει της νέας ενεργειακής κρίσης και της κατακόρυφης αύξησης των εξόδων για βασικές μας ανάγκες, όπως η θέρμανση και η ηλεκτροδότηση, για μια ακόμα φορά νιώθουμε απροστάτευτοι. Στο κλίμα αυτό έρχεται να προστεθεί και το κύμα ακρίβειας, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για πολλά νοικοκυριά.

Συναισθανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε καταναλωτής, η Εθνική Τράπεζα προχωράει για πρώτη φορά σε μια πρωτοβουλία που δίνει μια μικρή ανάσα σε όσους διαθέτουν πιστωτική κάρτα, το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας.

Κέρδος 5% σε go4more πόντους

Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές, με κάθε πληρωμή λογαριασμού ρεύματος ή φυσικού αερίου, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, επιβραβεύονται με go4more πόντους που αντιστοιχούν στο 5% της αξίας του λογαριασμού τους. Οι πόντοι αυτοί, μπορούν να εξαργυρωθούν σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων super markets, πρατηρίων καυσίμων, καταστημάτων με είδη τεχνολογίας κ.ά.

Στόχος της Τράπεζας είναι να ελαφρύνει βασικά οικογενειακά έξοδα και να βοηθήσει τα νοικοκυριά να αντισταθμίσουν εν μέρει τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας, επιστρέφοντας μέρος της δαπάνης για την κάλυψη άλλων αναγκών του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας ξεκίνησε στις 15 Απριλίου, και θα διαρκέσει έως και 31 Αυγούστου 2022. Ισχύει για την πληρωμή λογαριασμών ρεύματος και φυσικού αερίου της πλειοψηφίας των εταιρειών-παρόχων με πιστωτική κάρτα. Η εξόφληση μπορεί να γίνεται μέσω των ψηφιακών καναλιών της Τράπεζας (Internet banking, Mobile Banking, Μηχανήματα Αυτόματης Εξόφλησης Λογαριασμών APS), καθώς και με πάγια εντολή με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αποκτήστε πιστωτική κάρτα

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε τώρα να αποκτήσετε από οποιοδήποτε κανάλι της Εθνικής Τράπεζας, συμπεριλαμβανομένου του Digital Banking, και να λάβετε την  επιβράβευση σε go4more πόντους, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για φυσικές ή online αγορές σε ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργαζόμενων εμπόρων, που μπορείτε να δείτε εδώ. Μπείτε στο site της Εθνικής Τράπεζας www.nbg.gr για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης και να δείτε αναλυτικά πώς μπορείτε κι εσείς να επωφεληθείτε εξοφλώντας τους λογαριασμούς σας.

Για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Δαπανών Ενέργειας καθώς και για τους όρους και προϋποθέσεις, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This