Η Κομισιόν ανοίγει τις πύλες της κολάσεως για τους «αντιφρονούντες»!

Must Read

Στο στόχαστρο της Κομισιόν βρίσκονται και επίσημα η Γαλλία το Βελγιο η Μαλτα η Ιταλία η Ουγγαρία η Πολωνία και η Σλοβακία!

Η Κομισιόν άνοιξε για αυτές τις χώρες διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος.

Είναι προφανές ότι η επιλογή των χωρών έγινε με πολιτικά κριτήρια, λόγω των αποτελεσμάτων των πρόσφατων ευρωεκλογών.

Αντίθετα, η Ελλάδα μέχρι στιγμής βρίσκεται στο απυρόβλητο, παρά το γεγονός ότι έχει απείρως χειρότερη εικόνα από τις χώρες που εγκαλούνται. Σε όλα τα επίπεδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως θα μπορέσει ανενόχλητος να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο στην ελληνική οικονομία, παραμένοντας πειθήνιο όργανο της Ούρσουλας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γαλλία Βέλγιο,Μάλτα και Ιταλία,γράφουν και θα γράφουν στ απαυτά τους τέτοιους και άλλους παρόμοιους εκφοβισμούς και απειλές απ την συγκεκριμένη παρεούλα και κλίκα μέσα στην κομισιόν..

    Στην Γαλλία πήραν χαμπάρι τί εστί μακρόν,και πάνε γι άλλα..Ιταλία,Μάλτα,έχουν εδώ και μαμά εικοσαριά χρονάκια,τελείως διαφορετικό φορολογικό και τραπεζικό σύστημα,απ αυτά που θέλουν να τους επιβάλλουν οι σφουγκοκωλάριοι της μέρκελ και της ούρσουλα σήμερα..
    Το ίδιο και το βέλγιο.

    Χώρες όμως όπως η Πολωνία,Σλοβακία και Ουγγαρία,που έχουν ανάγκη προγράμματα και επιδοτήσεις απ άυτούς,δυστυχώς θα ζοριστούνε ..
    Για το ελλάντα των ηλιθίων και των άχρηστων,μή το συζητάτε καλύτερα..

  2. Χαχαχαχα! Τα ξέρουμε όλα αυτά. Αφού η Β ιβλος το γράφει ότι η ανασύσταση της πρώην ρωμαϊκής αυτοκρατορίας που θα συμβεί στις έσχατες ημέρες (σημερινή Ε.Ε.), θα είναι για το τέλος των καιρών από όπου θα προέλθει και ο αντι χ ξ ς’. Μάλιστα λέει ότι δεν μπορεί να συγκολληθεί η άργιλος με τον σίδερο, υπονοώντας τα έθνη που θα την αποτελούν δεν θα έχουν ομοιογένεια. Τι δεν καταλαβαίνετε?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This