ΑΑΔΕ: Οργίλη επιστολή εφοριακών στον Πιτσιλή για ζητήματα αδιαφάνειας και διαφθοράς

Εκθέτουν τις δυσλειτουργίες, τα προβλήματα και τις αστοχίες

Must Read

Με τίτλο «Η διαχείριση της εικόνας του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. και τα ζητήματα αδιαφάνειας και διαφθοράς που μετακυλίονται απροκάλυπτα στους εργαζόμενους των υπηρεσιών της» οι εφοριακοί απέστειλαν ανοιχτή επιστολή στον διοικητή της ΑΑΔΕ. Σε αυτήν εκθέτουν τις δυσλειτουργίες, τα προβλήματα και τις αστοχίες αναφορικά με τις αποφάσεις και επιλογές του Γιώργου Πιτσιλή.

Στην επιστολή που δημοσιεύει το Documento γίνεται λόγος, μεταξύ άλλων: για βιαστικές και μη ορθά σχεδιασμένες οργανωτικές αλλαγές, εξαιρετικά υψηλά ποσοστά κενών οργανικών θέσεων σε κρίσιμες για την διασφάλιση των Δημοσίων Εσόδων υπηρεσιακές μονάδες, εξαιρετικά «τοξικό» νομικό πλαίσιο για την διενέργεια φορολογικών ελέγχων και διαχρονικά αυξανόμενη (ποσοτικά, όχι ποιοτικά) στοχοθεσία, απογυμνωμένες διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου, μη αξιόπιστο σύστημα τοποθέτησης προϊσταμένων στις Υπηρεσίες, έκδοση ερμηνευτικών εγκυκλίων και οδηγιών για την εφαρμογή της φορολογικής νομοθεσίας που ακουσίως(;) αλλάζουν το γράμμα και το πνεύμα του νομοθέτη και μη ορθή εφαρμογή της Κανονιστικής για την αξιολόγηση από όλους.

Ολόκληρη η επιστολή

Ανοικτή επιστολή προς τη Δι…

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This