Πρωτοβουλία ανάπτυξης

«Τα funds πρέπει να δώσουν συγκεκριμένες αποδόσεις»

Must Read

Ετοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες έναντι του ανταγωνισμού εμφανίστηκε ο Βασίλης Αποστολόπουλος, CEO του Ιατρικού Αθηνών, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης. Η αγορά, βέβαια, θέλει να δει έργα και όχι λόγια. Πολλοί δεν πιστεύουν πως έχει μείνει πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, που έχει περάσει πια υπό τον έλεγχο μεγάλου αμερικανικού επενδυτικού ταμείου.

«Σχεδιάζουμε το business plan με μακροχρόνιο ορίζοντα. Τα funds πρέπει να δώσουν συγκεκριμένες αποδόσεις σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στην αποεπένδυσή τους από την ιδιωτική Υγεία θα είμαστε παρόντες» δήλωσε χαρακτηριστικά, δίνοντας στην ουσία το στίγμα της επέκτασης του ομίλου.

Ο Β. Αποστολόπουλος σημείωσε πως «ο όμιλος είναι καλά τοποθετημένος και τα επόμενα χρόνια θα καταγράψει ανάπτυξη σε όλες τις γραμμές των μεγεθών του. Πρόκειται για παραγωγικά έτη αυτά που έρχονται και θα επιβεβαιώσουν τον στρατηγικό μας σχεδιασμό και τις κινήσεις που έχουμε κάνει». Ιδωμεν. Για την ώρα, πάντως, αυτά που έχει να δείξει είναι η προοπτική ανάπτυξης του Healthcare Park στο Ελληνικό, η επικείμενη παραλαβή της Ογκολογικής Κλινικής στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης και ένα τέταρτο διαγνωστικό κέντρο στη Ρουμανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This