Ηλεκτρικό ρεύμα: Μάχη εντυπώσεων η εξειδίκευση των νέων μέτρων – Τι περιμένει τους καταναλωτές

Must Read

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θεόδωρος Σκυλακάκης, για την εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός για το ηλεκτρικό ρεύμα.




 

Αρχικά, η κυβέρνηση προχωρά στην έκτακτη επαναφορά στην ηλεκτροπαραγωγή του ρεύματος για δύο μήνες -Ιούλιο και Αύγουστο-. Το δεύτερο μέτρο αφορά στην επιδότηση των νοικοκυριών τον Αύγουστο και τρίτον θα δημιουργηθεί έκτακτος μηχανισμός ελέγχου για τις «στρεβλώσεις» και τα προβλήματα στην αγορά ρεύματος.

Από την πλευρά της, η υφυπουργός Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, επισήμανε ότι το υπουργείο δεν είναι ακόμα σε θέση να ανακοινώσει το ακριβές ύψος της επιδότησης αλλά αυτή θα αφορά πράσινα και κίτρινα τιμολόγια.

Το όριο της κατανάλωσης για οικιακούς καταναλωτές θα είναι 500 κιλοβατώρες. Η επιδότηση θα αφορά όλα τα νοικοκυριά, αλλά υψηλότερες θα είναι οι τιμές για τα κοινωνικά τιμολόγια.

Διαβάστε ακόμα: «Καίνε» οι χονδρικές τιμές του ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Αύξηση πάνω από 120% μέσα σε τέσσερις μήνες

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είσαστε της Σφαλιάρας, και την πληρώνουμε εμείς!! Για να μην μπορείτε να βάλετε πλαφόν και φρένο στην Ληστεία μας, φαντάζομαι πολύ Βαρβάτες Μίζες, και αφήστε τις πορδομαγκιές σας!! Σίγουρα πολλοί τα μαγκώνουν!!😂🤣Δεν μασάμε πια!! Έχετε ξεβρακώνεις εντελώς!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This