Η ακρίβεια παραμένει, η κυβέρνηση εμπαίζει τον λαό

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την εντύπωση ότι οι Έλληνες δεν γνωρίζουν πόσα πληρώνουν και για ποιο λόγο, και πόσα τους λείπουν κάθε μήνα για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, αλλά περιμένουν να πειστούν από όσα θα ισχυριστούν ο ίδιος και η κυβέρνηση.

  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»

Το ράλι της ακρίβειας συνεχίζεται και η κυβέρνηση, που επέτρεψε (αν δεν ενθάρρυνε κιόλας) να εκτοξευτούν οι τιμές των αγαθών, των υπηρεσιών και των ενοικίων στα ύψη, νομίζει ότι μπορεί να καλύψει με προπαγάνδα τα προβλήματα των νοικοκυριών.

Όσοι επισκέπτονται σούπερ μάρκετ, πληρώνουν ενοίκια και λογαριασμούς ΔΕΚΟ έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά τις πταίει για τα χάλια της αγοράς και για το πάρτι της κερδοσκοπίας σε βάρος των πολιτών.

Όμως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης θεωρεί ότι είναι πρόβλημα… αντιληπτικών δυνατοτήτων των Ελλήνων, που δεν καταλαβαίνουν ότι ο Μητσοτάκης τούς… αύξησε τους μισθούς για να μπορούν να πληρώνουν τα υπερβολικά αυξημένα κόστη για την τροφή, τη στέγαση και την ενέργεια.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είπε σχετικά: «Όλο αυτό είναι δεδομένο ότι δεν φαίνεται τόσο στον κόσμο. Δεν το καταλαβαίνει τόσο ο κόσμος. Γι’ αυτό και υπάρχει και οργή και αγανάκτηση λόγω της ακρίβειας».

Είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη η αλαζονεία και η αφ’ υψηλού αντιμετώπιση των Ελλήνων από τα μέλη της κυβέρνησης. Θεωρούν ότι θα έπρεπε να μην οργίζονται και να αγανακτούν για την ακρίβεια αφού αυξήθηκαν οι μισθοί τους.

Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί και μια άλλη κουτοπονηριά της κυβέρνησης, που σχετίζεται με ένα βασικό αγαθό: το νερό.

Επικαλούνται το τρικ της λειψυδρίας για να αυξηθούν οι χρεώσεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει και στο τέλος να ξεπουληθούν είτε τμηματικά είτε ολόκληρες όλες οι κοινωφελείς εταιρίες ύδρευσης της χώρας.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μείνει στην Ιστορία για μια σειρά από νεοταξικές, αντεθνικές, αντιχριστιανικές, αντιδημοφιλείς και αντιλαϊκές πολιτικές επιλογές της. Μία εξ αυτών είναι οι χειρισμοί για το πρόβλημα της ακρίβειας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This