«Ανάσα» για δανειολήπτρια: Πέτυχε μέσω εξωδικαστικού «κούρεμα» 30.000 ευρώ – Τι δήλωσε για τις οφειλές της

Εξασφάλισε και μικρή δόση

Must Read

Τεράστια ανακούφιση ένιωσε μία δανειολήπτρια πριν από μερικές ημέρες, όταν την ενημέρωσαν ότι πέτυχε «κούρεμα» του χρέους της, μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Η κ. Έφη είχε οφειλές περίπου 150.000 ευρώ και κατάφερε να το μειώσει κατά 30.000 ευρώ, ενώ εξασφάλισε δόση 330 ευρώ τον μήνα.

«Είμαι χωρισμένη με τρία παιδιά, είχα μπει εγγυήτρια σε δάνεια του πρώην συζύγου μου με υποθήκη το σπίτι μου, πρώτη κατοικία. Ήρθε όλο το χρέος επάνω μου. Με πήραν από εταιρεία διαχείρισης και μου ζήτησαν πάνω από 10.000 ευρώ για να μπούμε σε ρύθμιση. Δεν μου πρότειναν δόση, μου είπαν πως θα δώσω την προκαταβολή, που είναι το λιγότερο 10.000 – 20.000 ευρώ και θα ”δούμε” για την δόση», ανέφερε η δανειολήπτρια και συνέχισε:

«Είχα ενημερωθεί και διαβάσει για την ενημέρωση του ευάλωτου οφειλέτη. Μπήκα στην πλατφόρμα έκανα την αίτηση και ευελπιστούσα να βγω ευάλωτη. Το δοκίμασα, το πήρα και μπήκα στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού και μου βγήκε πολύ καλή ρύθμιση».

Τελικά, όπως εξήγησε η κυρία Έφη, από τα 150.000 ευρώ της έκαναν κούρεμα 30.000 ευρώ, η δόση βγήκε 335 ευρώ για 35 χρόνια. «330 ευρώ δεν θα έδινα ούτε για ενοίκιο», κατέληξε η ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This