Αλλαγές στις συντάξεις Απριλίου λόγω Πάσχα;

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι

Must Read

Αγωνία για τους συνταξιούχους αναφορικά με το πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Απριλίου στους δικαιούχους, καθώς οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και οι ημερομηνίες καταβολής ενδεχομένως να διαφοροποιούνταν.

Καμία αλλαγή δεν προβλέπεται λόγω Πάσχα με την πληρωμή των συντάξεων Μαΐου. Συγκεκριμένα, δεν αναμένεται να τροποποιηθούν οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Μαΐου, συνεπώς θα πληρωθούν τις προβλεπόμενες ημέρες. Οι πιθανότερες ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των συντάξεων Μαΐου 2025 είναι οι εξής: Οι συντάξεις (κύριες και επικουρικές) ΟΠΣ – ΕΦΚΑ Μαΐου 2025 για όλους όσους είναι νέοι συνταξιούχοι (Μισθωτοί και μη Μισθωτοί) από 1.1.2017 και έπειτα (νόμος 4387/2016) θα καταβληθούν την Παρασκευή 25 Απριλίου 2025.

Συντάξεις ΙΚΑ

  • Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου 2025 την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

Συντάξεις ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)

  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου 2025 την Παρασκευή 25 Απριλίου 2025
  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου 2025 την Παρασκευή 25 Απριλίου 2025
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου 2025 την Παρασκευή 25 Απριλίου 2025

Συντάξεις ΝΑΤ

  • Το ΝΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου 2025 την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

Συντάξεις Δημοσίου

  • Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου 2025 την Τρίτη 29 Απριλίου 2025
  • Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις Μαΐου 2025 όπως το Δημόσιο

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Μαΐου 2025 θα καταβληθούν, όπως στο Δημόσιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για ποιες προσωρινές συντάξεις των ενόπλων δυνάμεων μιλάτε; Οι απόστρατοι των ενόπλων δυνάμεων ΔΕΝ δικαιούνται προσωρινή σύνταξη, βάση νόμου.

  2. Και οι 300 για τα μπάζα!!!!! Πληρώσετε τον Απρίλιο από 24 Μαρτίου, έρχεται Πάσχα ρε τέρατα!!!! Δε πάνε οι συνταξιούχοι στην αραχωβα και στη Μύκονο!!!!! Αι σιχτιρ πια!!!!! Να πληρώσετε 15 16 Απριλίου να κάνουμε Πάσχα!!!!! ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!!!!!!

  3. Είστε απαράδεκτοι γελοιοι κ παρτακηδες!!!!Δε φταιτε εσεις ομως αλλά αυτοί που σας ψήφησαν κ μας χαντάκωσαν!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

  4. Εμεις με μια συνταξη που στις πρωτες 10 ημέρες τελειωνουν τσ χρηματα με τοσες υποχρεώσεις?πως θα κανουμε Πασχα με φασολαδα?Να το ξανασκεφτούν κατι πρεπει να κανουν αν υπολογιζουν και τον φτωχό λαο.Και ελπιζω να βρουν την λύση

  5. Να πληρώσουν τις συντάξεις στις 16 και 17 Απριλίου και τον Μάιο στις 22 η 23 για να μην υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των πληρωμών.

  6. ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ. ΜΟΥ. ΛΑΕ. ΚΑΛΕ. ΚΑΙ. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ.
    ΠΑΝΤΑ. ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ. ΚΑΙ. ΠΑΝΤΑ. Π Ρ Ο Δ Ο Μ Ε Ν Ε.

    ΠΟΤΕ. ΣΤΗΝ. ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ. ΥΠΗΡΞΑΝ. ΤΟΣΟΙ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Μ Α Ζ Ι. ΝΑ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
    ΤΟΝ. ΠΙΟ. ΛΑΜΠΡΟ. ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΚΑΙ. ΓΕΝΝΑΙΟ. ΛΑΟ. ΤΟΥΣ. ΘΑΥΜΑΣΙΟΥΣ. Ε. Λ. Λ. Η. Ν. Ε. Σ.

  7. Οι συνταξιούχοι οι αμεα όπως είναι η κόρη μου με 84% αναπηρία και εγώ με 69% αναπηρία πως θα ζήσουμε πρέπει να τα βάλουν τα χρήματα ποιο νωρίς αλλά δεν σκέφτονται τίποτα

  8. Είσαστε απαράδεκτοι συχαμενοι εαυτουλιδες.Δωστε χρήματα έστω την μισή σύνταξη να περάσουν Πάσχα οι φτωχοί εκτός και ο Κυριακούλης μας καλέσει στο Μαραθι.

  9. Τους ενδιαφέρει ότι θα έχουμε πρόβλημα στην καθυστέρηση της επόμενη σύνταξη
    Αν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ να δώσουν ένα ποσοστό έναντι της κανονικής και το υπόλοιπο στην καθορισμένη ημερομηνία ώστε ο κόσμος να μπορεί να προμηθευτεί τα απαραίτητα για τής ημέρες του Πάσχα

  10. Για ποιο λόγο οι χσμηλοσυνταξιουχοι να μην πάρουν δώρο Πάσχα όπως κ δεν πήραν δώρο Χριστουγέννων. Τοσσ τους κόψατε.ελεος τόσα χρόνια.αυτα όλα τα χρόνια πρέπει να σωθούν σαν αναδρομικά δεν ξέρω πώς αλλά πρέπει να τους δώσουν τουλάχιστον μία 10 εκατια.ολα μαζί τα κλεψιμεικα.δρννεχω άλλη έκφραση.τσ χρωστουμενα.ςυτα που τους στέρησαν.

  11. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τη χώρα κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

  12. Από τους εξήντα ανθρώπους που μπαίνουν σε μια κυβέρνηση, οι δύο είναι συνήθως τίμιοι και έξυπνοι, οι δέκα είναι επιτήδειοι απατεώνες και οι υπόλοιποι ογδόντα οκτώ είναι πιόνια.

  13. Οι άνθρωποι όλο μιλούν για την «κυβέρνηση» που κάνει το ένα και το άλλο, σαν να πρόκειται για πράξεις του Θεού. Αλλά η κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ομάδα ανθρώπων, και συνήθως πολύ κατώτερων ανθρώπων.

  14. Το καλάθι του Πάσχα θέλει και χρήματα για να γεμίσει αλλιώς περνούμε το καλάθι αδειο και φεύγουμε εμείς οι συνταξιούχοι Μητσοτάκη

  15. Ντροπή λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει δεν παίρνουμε τα αναδρομικά που μας χρωστατε δεν παίρνουμε δώρο Πάσχα δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος έχει αγανακτήσει μόνο το ύφος του Μουσολίνι ξέρει να παίρνει περπατώντας Έχετε αντιληφθεί τι μαύρο θα φάτε στις εκλογές η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών.

  16. Καλό μήνα. Απευθύνομαι στην κυβέρνηση και κυρίως στον πρωθυπουργό. Δεν γίνεται να μας αφήσετε χωρίς χρήματα το Πάσχα. Εσείς όλοι παίρνετε μεγάλους μισθούς και δεν καταλαβαίνετε τους χαμηλομισθους μας πνίξανε τα δάνεια και τα χρέη. Ρίξτε λίγο και το βλέμμα σας στον λαό!!!

  17. Αφού θα φάνε εκείνοι για το φτωχό κοσμακι και θα πάρουν και τα δώρα τους παχουλά παχουλά δεν προλαβαίνουν να συντονίσουν τι έπρεπε να κάνουν για το Πάσχα .

  18. Μας κρέμασαν για Πάσχα!! Ούτε δώρο ούτε συντάξεις ,ειδικά για εμάς που παίρνουμε τις χαμηλές!! Δεν ήξεραν ημερομηνίες Πάσχα να το συντονίσουν;; Ούτε για να φάμε δεν θα έχουμε… Απελπισία και κρίμα που τους υποστήριζα …

  19. Δεν ρωτάει όμως η κυβέρνηση πως θα κάνουμε Πάσχα όλοι εμείς οι συνταξιούχοι αυτοί έχουν τις παχουλές αποδοχές τους Ο χορτάτος των πεινασμένο δεν τον καταλαβαινει

    • Καλησπέρα καλό μήνα ΑΙΣΧΟΣ μεγάλο να μην δώσουν τησ συντάξεις πριν το πασχα οπωσ επίσης τα προνιακα επιδόματα δεν ξέρουν η κυβέρνηση ότι έξω στην κοινωνία υπάρχει μεγάλη φτωχιά ΘΑ ασ στο σκεφτουν καλυτερα γιατί θα τουσ γυριση μπουμεραγκ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This