Μέχρι και ο Σημίτης κατηγορεί τα Funds του Μητσοτάκη για κερδοσκοπία!

Τα ύστερα του κόσμου!

Must Read

Σε μία σοκαριστική παρέμβαση του, ο Κώστας Σημίτης ο οποίος είναι ο πολιτικός πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι άνοιξε τις κερκόπορτες σε κερδοσκοπικά συμφέροντα, τα οποία λυμαίνονται την εθνική οικονομία!

Ο κοινός νους φυσικά δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Σημίτης εξαπολύει μια τέτοια επίθεση στον φυσικό του διάδοχο. Όσοι όμως γνωρίζουν τι εστί Σημίτης και τι εστί Κυριάκος, καταλαβαίνουν ότι ενδέχεται να χάλασε η μοιρασιά…

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη Σημίτη:

«Το επενδυτικό κλίμα που επιδιώκει να δημιουργήσει η κυβέρνηση είναι ένας επιβεβλημένος στόχος που, χωρίς να υποτιμώ καθόλου ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, έχει αποδώσει ασταθή αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις κυριαρχούν οι επενδύσεις στο real estate και τα deals κερδοσκοπικών funds, τα οποία μάλιστα συχνά χρηματοδοτούνται με δάνεια από τις ελληνικές τράπεζες! Δηλαδή, με τα εθνικά μας κεφάλαια οι ξένοι αποκτούν τον έλεγχο της οικονομίας μας. Αυτό δεν λέγεται ξένη επένδυση, αλλά κερδοσκοπικός οπορτουνισμός»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This