Διψήφιο ποσοστό, αλλιώς…

Δήλωση-έκπληξη Ανδρουλάκη για τις επερχόμενες εκλογές

Must Read

«Νίκη στις εκλογές ή τέλος τα προεδριλίκια» για τον Νίκο Ανδρουλάκη! Αυτό το δίλημμα θέτει στον εαυτό του ο Νίκος Ανδρουλάκης στον δρόμο προς τις εκλογές.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

«Αν δεν τα καταφέρω, θα θέσω τον εαυτό μου σε οποιαδήποτε αξιολόγηση» δήλωσε χθες μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, εκπλήσσοντας τους συνομιλητές του, αφού έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διαδικασιών αξιολόγησης που υπάρχουν στο κόμμα, στην περίπτωση που δεν πετύχει καλό ποσοστό στις εκλογές. Και προς τιμήν του είναι όλο αυτό τελικά, αφού ο ίδιος καλλιέργησε προσδοκίες με την εκλογή του και η τυχόν διάψευσή τους θα σημαίνει πολλά για αυτόν και το κόμμα του «…Επειδή όλοι έχουμε στόχους στην πολιτική, εμένα ο στόχος μου είναι αυτό που βρήκα να το πάω παρακάτω, προσφέροντας στην πατρίδα. Αν δω ότι δεν τα έχω καταφέρει, προφανέστατα θα θέσω τον εαυτό μου σε οποιαδήποτε αξιολόγηση. Οπως αξιολογούμαι κι εγώ, αξιολογούνται και όλα τα στελέχη του κόμματός μας. Γιατί είμαστε ένα βαθιά δημοκρατικό κόμμα, ένα κόμμα το οποίο δεν κρύβεται πίσω από συμφέροντα» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει βάλει τον προσωπικό του πήχη σε διψήφιο ποσοστό, μόνο που δεν είπε πόσο διψήφιο το θέλει, γιατί άλλο είναι το 10 κι άλλο το 20! «Θέλω ένα ισχυρά διψήφιο ποσοστό» ήταν τα λόγια του. Επιπλέον τόνισε πως είναι υπέρ του συστήματος της απλής αναλογικής, γιατί τα κόμματα «πρέπει από πελατειακά να γίνουν προγραμματικά». Αρα, ή ανεβάζει το ΠΑΣΟΚ στο βάθρο της επιτυχίας ο Ανδρουλάκης ή όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This