Θα… πουλήσει και τον Αγοραστό!

Must Read

Ήταν μόλις πριν λίγους μήνες, συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποθέωνε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

«Μπροστά στον τυφώνα Αγοραστό η κακοκαιρία Ιανός δεν είναι τίποτα» είχε σχολιάσει τότε με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, όταν ο Περιφερειάρχης είχε αναφερθεί στην… «κοσμογονία έργων που γίνονται στη Θεσσαλία τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Λίγες ημέρες μετά, ακολούθησε το έγκλημα των Τεμπών, με τον «τυφώνα Αγοραστό» να μπαζώνει το σημείο της τραγωδίας και τους συγγενείς των νεκρών αλλά και την δικαιοσύνη να κάνουν λόγο για «αλλοίωση τόπου εγκλήματος». Ο Μητσοτάκης όμως τον κάλυψε πλήρως, αφού αποκλείεται ο περιφερειάρχης να έκανε τέτοια λαθροχειρία χωρίς σαφή εντολή από τον «κυβερνήτη»….

Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Είναι τέτοιο το μέγεθος της καταστροφής και τέτοια ανησυχία για τις ανθρώπινες απώλειες, που συνεργάτες του Κυριάκου, τον πιέζουν ώστε να «πουλήσει» τον Αγοραστό.

Το θέμα είναι εάν ο περιφερειάρχης δεχθεί να …«αγοράσει» τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This