Ας ρωτήσουν τους υποψήφιους του ΣυΡιζΑ ποια είναι η θέση τους για το σχέδιο Ανάν

Για να τελειώνει πια το παραμύθι…

Must Read

Κράτος, κρατίδιο και εσχάτως ο ΣυΡιζΑ εμφανίζει εθνικές ευαισθησίες. Ευαισθησίες που όμως δεν επέδειξε όταν αναγνώρισε το κρατίδιο των Σκοπίων με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Επειδή όμως άνοιξε η συζήτηση για το κυπριακό, θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να ερωτηθούν τόσο η κυρία Έφη Αχτσιόγλου όσο και ο κύριος Στέφανος Κασελάκης, τι πιστεύουν για το διαβόητο «σχέδιο Ανάν».

Εκεί θα λυθούν όλες οι απορίες.

Η ίδια ερώτηση μάλιστα πρέπει να τεθεί στον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο οποίος από τη Νέα Υόρκη δήλωσε ότι δεν μπορεί να δεχθεί λύση «δύο κρατών».

Εντάξει κύριε Μητσοτάκη, το ένα κράτος είναι η κυρίαρχη, κυπριακή Δημοκρατία. Το άλλο κράτος στο οποίο αναφέρεστε, ποιο είναι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This