Δεν έπρεπε να πας ρε Κυριάκο…

Must Read

Του Κώστα Πρώιμου

Για λόγους ασφαλείας δε μετέβη τις προάλλες το «τσιτάχ» της Μεσογείου, ο πολυχρονεμένος μας – καθεστωτικός Πρωθυπουργός στο Ισραήλ. Ναι καλά… Μέχρι και ο Χριστοδουλίδης φαίνεται πως διαθέτει καλύτερη φύλαξη από τον Μητσοτάκη, αλλιώς δεν εξηγείται η επίσκεψη του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Τελ Αβίβ. Το γεγονός αυτό παρά-όχλησε όχι τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, αλλά αυτούς του μεγάρου Μαξίμου. Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά και σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Φον Ντερ – Λάιεν (πρωταγωνίστρια σε σαπουνόπερα για πληβείους δε θυμίζει το ονοματεπώνυμο της;) έκανε ό,τι μπορούσε για να στείλει τον συνεταιράκο της από τον φτωχό νότο στο Ισραήλ, ώστε να προσθέσει άλλη μια επικοινωνιακή φούσκα στις αναρίθμητες του βιογραφικού του. Ο σκοπός προφανώς ήταν να φωτογραφηθεί με τον Νετανιάχου και μετά να ακολουθήσει η γνωστή προπαγάνδα: Μέχρι και πως θα προταθεί για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης θα γράφουν στο «Πρώτο Θέμα». Θα συγκινηθούν τα μάλα on air οι Αυτιάδες, οι λοιποί χειροκροτητές της τηλεόρασης, αλλά και ο Καμπουράκης ο οποίος θα ξεσπαθώσει κατά των ακραίων συκοφαντών του καλύτερα προετοιμασμένου πρωθυπουργού της μεταπολίτευσης.

Τι και αν επί των ημερών του κάηκε η μισή χώρα, καταστράφηκε και παροπλίστηκε ολόκληρη στρατιωτική βάση εν καιρώ ειρήνης (Στεφανοβίκειο), η διαθεσιμότητα σε εναέρια μέσα είναι σε πολλές περιπτώσεις μηδενική – βλέπε την ξεφτίλα με το C-130 που χάλασε και δεν υπήρχε δεύτερο να μεταβεί στην Τουρκία προ μηνών που ισοπεδώθηκαν ολόκληρες πόλεις από τους σεισμούς.

Διαβάστε την συνέχεια στο ANTINEWS

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This