«Έχουμε σκυλοβαρεθεί την υπερέκθεση» είπε ο Κασσελάκης και έδειξε τη βέρα του

Must Read

Κουρασμένος από την υπερέκθεση δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μάλιστα έδειξε με… απηυδισμένο ύφος τη βέρα από τον γάμο του με τον Τάιλερ στην Αμερική.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε ανταποκριτή του Ant1 ζήτησε συγγνώμη για την υπερέκθεση και έκανε λόγο για «νέες νοοτροπίες» στην Ελλάδα.

«Η υπερέκθεση; Τη σιχαίνομαι. Έχουμε σκυλοβαρεθεί, εγώ κι ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες κι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν» δήλωσε στον δημοσιογράφο και είπε μεταξύ άλλων«Απ’ όλον τον κόσμο που μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο… Τάιλερ υιοθέτησε την Ελλάδα (!) : «Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Στον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας. Έχουμε πάει στον “Ευαγγελισμό” μαζί, είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών – ασθενών έχει εμπειρία» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε ότι δεν παντρεύτηκε στα Χάμπτονς γιατί τα σιχαίνεται επειδή είναι «νεόπλουτη ελίτ ανταγωνιστική».

Στο τέλος έδειξε στην κάμερα και τη βέρα του, λέγοντας: «Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω, ορίστε, δείτε τη βέρα μου, νέες νοοτροπίες».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This