Τρολάρισμα πολίτη σε Κασσελάκη: «Τι θες τις κάμερες; Κάνεις πως δεν θέλεις»

Ιοβόλος ατάκα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Φαρμακερή ήταν η ατάκα πολίτη προς τον Στέφανο Κασσελάκη στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Την στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πλησίαζε εκείνος του είπε: «Τις κάμερες τι τις θες τώρα;» δείχνοντας τους φωτορεπόρτερ που τον ακολουθούσαν. Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Για πες. Πες το παράπονό σου».

«Κάνεις πως δεν θέλεις» τον τρόλαρε ο πολίτης. «Πλάκα μου κάνεις τώρα; Κι εσύ στο μυαλό μου είσαι; Να είσαι καλά, δεν ισχύει αυτό που λες» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης και συνέχισε να προχωρά.

@ellada24gr “Τις κάμερες τι τις θες;” – Το “καρφί” πολίτη στον Κασελάκη στη συγκέντρωση #greeknews #politiki #kasselakis #syriza #ellada24 #toprwino #liagas #liagkas #apergia #greecetiktok #tiktokgreeceofficial #tiktokgreece #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος – Ellada24

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This