Εορταστικός στολισμός με…πλερέζες στο Μαξίμου!

Must Read

Σάς είχα προϊδεάσει πως ο κ. πρωθυπουργός θα έβρισκε τον μπελά του με το γάμο των ομόφυλων. Τώρα, λοιπόν, που ανέκρουσε πρύμναν βάζοντας στο κάτω συρτάρι το επίμαχο νομοσχέδιο ο κ. Μητσοτάκης ένιωσε μία μικρή ικανοποίηση διαβάζοντας τα ευρήματα των τάσεων της MRB για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Το ίδιο και οι περισσότεροι κατοικοεδρεύοντες στο Μαξίμου.  Εξαιρώ τον Πίνατ που εσχάτως μπήκε σε πρόγραμμα εντατικής εκπαίδευσης ώστε να ορμά στις λιχουδιές που τού προσφέρουν ως δόλωμα στα σκαλιά του Μαξίμου χωρίς να στρέφει τα νώτα του σε ξένους ηγέτες, όπως ο κ. Ταγίπ.

Τα αποτελέσματα της μέτρησης της κοινής γνώμης προσφέρουν  στην κυβέρνηση το άλλοθι να κάνει πίσω και να μεταθέσει σε αόριστο χρόνο την προώθηση του νομοθετήματος μολονότι αυτή η εξέλιξη ακυρώνει μία προσωπική επιθυμία του πολύδυναμου εκσυγχρονιστή κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νομική κατοχύρωση  ενδεχομένως και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων. 

Η σχετική μέτρηση έδειξε πως το 52,9% της κοινωνίας τοποθετείται αρνητικά στην προοπτική του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, ποσοστό που εκτοξεύεται στο 68,7% όταν αφορά και τεκνοθεσία. Τα ποσοστά εμφανίζονται πολύ πιο αρνητικά μεταξύ των ψηφοφόρων του κυβερνώντος κόμματος. Είναι περιττό να σάς πω ότι με βάση την έρευνα τρίβουν τα χέρια τους η ομάδα του κ. Αντώνη Σαμαρά, στελέχη όπως οι κ.κ. Μάκης Βορίδης και Θάνος Πλεύρης, αλλά και η μισή γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα.

 

Το θέμα είναι τί θα κάνει πλέον ο πρωθυπουργικός σύμβουλος για θέματα Οικονομίας κ. Άλεξ Πατέλης ο οποίος είχε διαμηνύσει εγκαίρως στον κ. Μητσοτάκη πως  εάν δεν περνούσε νομοσχέδιο για το γάμο ομόφυλων μέχρι τις γιορτές ο ίδιος θα παραιτούνταν από τη θέση του.

Αναμένω πονεμένες ιστορίες κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μαύρες πλερέζες στον κήπο του Μαξίμου γύρω από τα εντυπωσιακά λαμπιόνια.

Η Κυρία επί των Τιμών, από την Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This