Στ. Κασσελάκης: Πέταξε εκνευρισμένος το ακουστικό και αποχώρησε από τηλεοπτική συνέντευξη!

Δείτε τι συνέβη

Must Read

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε μία σύντομη συνέντευξη από τη Νέα Ιωνία.

Αρχικά, ρωτήθηκε για την φράση του «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» λέγοντας ότι «το ρήμα “σκοτώνουν” το χρησιμοποίησε πρώτη υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ», αναφερόμενος στην υποψήφια ευρωβουλευτή, Βίκυ Φλέσσα.

Μία ερώτηση, όμως, που του τέθηκε από την Σίσσυ Χρηστίδου, τον έκανε να βγάλει το ακουστικό και να αποχωρήσει. Όταν ρωτήθηκε για το πολιτικό μέλλον των Σπίρτζη και Βασιλειάδη, που πήραν σαφείς αποστάσεις από την φράση αυτή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να απαντήσει.

«Θα ήθελα μια απάντηση, σε σχέση με όσα είπαν ο κύριος Σπίρτζης και ο κύριος Βασιλειάδης για τη δήλωσή σας αυτή, δηλαδή στελέχη του δικού σας κόμματος…», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Στέφανος Κασσελάκης την διέκοψε.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα εξαιρετικό ευρωψηφοδέλτιο… Δεν υπάρχει ανάγκη να απαντήσω, όταν βλέπετε μπροστά σας τον πρόεδρο του κόμματος με το ευρωψηφοδέλτιο το οποίο έχει επιλέξει βάσει του κόμματος. Εκεί να επικεντρωθείτε, εκεί είναι το μέλλον του κόμματος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ, γεια σας!», είπε και αποχώρησε.

  • Δείτε και ολόκληρη τη συνέντευξη:




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εχει πολύ σπουδαίο πολιτικό έργο να επιτελέσει ο άνθρωπος..Δεν μπορεί να χάνει τον χρόνο του έτσι τσάμπα..

    …α να χαθείς γίδι!..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This