Ο… αγνώριστος Τσίπρας στη Μπίλντερμπεργκ των βορείων προαστίων!

Must Read

Ο θρύλος λέει ότι ο Αλέξης Τσίπρας έλαβε την τελική του απόφαση να μην παραστεί στο αλήστου μνήμης συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο έχει περάσει στα μονόστηλα της Ιστορίας όταν πληροφορήθηκε τους μάλλον απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που επιφύλαξε για το πρόσωπό του στο section γνωστού τραπεζίτη (έτσι ονομάζεται το brunch της Κυριακής) ο Στέφανος Κασελάκης.

Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Ζήλεψε. Γι’ αυτό και, όπως πληροφορούμαστε, χθες ανέβηκε στα βόρεια προάστια και υπέστη κι αυτός την ανάκριση των επιχειρηματιών αλλά και στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην και αποκαλούμενη Μπίλντερμπεργκ των βορείων προαστίων.

Τι ακριβώς είπε δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε. Αλλά μετά την εμφάνισή του στο συνέδριο της «Καθημερινής» όπου ζητούσε γονατιστός συγγνώμη για τη Νovartis έχουμε την υποψία ότι και σε αυτή τη συγκέντρωση, κάποιο νέο «ήμαρτον» θα είπε ο Αλέξης.

Μαζί με μπηχτές για τον διάδοχό του.

Ο αγνώριστος Αλέξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This