Ο χαμαιλέων Άδωνις, το Ισραήλ και η Eurovision

Must Read

Αν για κάτι διακρίνεται στην πολιτική του πορεία ο Αδωνις Γεωργιάδης, αυτό είναι για το πάθος του αλλά και η ικανότητά του να ελίσσεται και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών. Κάπως έτσι κατάφερε να γίνει υπουργός, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αγαπημένος συνεργάτης του Κυριάκου και, φυσικά, να φιλοξενείται στο Ισραήλ, μοιράζοντας ευχές στον εβραϊκό λαό σε κάθε ευκαιρία. Βέβαια, είναι ο ίδιος που τα προηγούμενα χρόνια με το ίδιο πάθος εξύβριζε τη Νέα Δημοκρατία, υμνούσε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ειρωνευόταν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και, φυσικά, διαφήμιζε βιβλία κατά των Εβραίων.

Για τον Αδωνι, όμως, η κωλοτούμπα είναι δεύτερη φύση και η ικανότητά του να μεταλλάσσεται στοιχείο της πολιτικής του ικανότητας. Χθες, ωστόσο, ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, αποφασίζοντας να μετατρέψει τον εαυτό του σε ανώνυμο τρολ του Χ για λίγες ψήφους και λίγη συμπάθεια. Ο λαλίστατος υπουργός, σε δημόσια θέα, επιχείρησε να δώσει πολιτικό χαρακτήρα στη διοργάνωση της Eurovision, αποκαλύπτοντας πως στήριξε το Ισραήλ αλλά και πανηγυρίζοντας για το γεγονός πως στην ψηφοφορία του κοινού η υποψηφιότητα του Ισραήλ απέσπασε τις περισσότερες ψήφους.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που παρά το φοβερό μπούλινγκ έως και εκφοβισμό, απειλές κατά της ζωής της και όλα όσα είδαμε να έχουν συμβεί (η εκπρόσωπος του Ισραήλ πήρε τη δεύτερη θέση). Με τα γιουχαΐσματα μέσα στην αίθουσα από ένα κοινό εμφανώς εχθρικό προς το Ισραήλ, σε μια πόλη της Σουηδίας που έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων. Ως γνωστόν, σχεδόν είναι όλοι μουσουλμάνοι εκεί. Με μια σύμπτωση πολιτών, αριστερών κινημάτων και αριστεριστών της Ευρώπης μαζί με τους ισλαμιστές σε πλήρη συμμαχία κατά του Ισραήλ».

Μάλιστα, εξέλαβε την ψήφο των Ευρωπαίων συμμετεχόντων ως αποδοκιμασία στη Χαμάς, λέγοντας: «Οι Ευρωπαίοι πολίτες που συμμετείχαμε χθες όλοι στην ψηφοφορία της Eurovision στείλαμε ένα μήνυμα. Αυτή η καινούργια περίοδος αντισημιτισμού που έχει γεννηθεί στη Δύση, υποβοηθούμενη από την ανοησία της άκρας αριστεράς, που δεν αντιλαμβάνονται ότι, αν ποτέ επικρατούσαν οι δυνάμεις της Χαμάς στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Από τη σχολή τού αυτοκράτορα τής κωλοτούμπας Καρατζαφέρη προέρχεται,
    τι άλλο διαφορετικό περιμένατε !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This