Ρεσιτάλ γελοιότητας και υποτέλειας Γεραπετρίτη στην Τσεχία

Must Read

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης σε κοινές δηλώσεις του με τον Τσέχο ομόλογό του Γιαν Λιπάφσκι από την Πράγα, δήλωσε: «Ο αναθεωρητισμός δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο μας και δεν πρέπει να γίνεται ανεκτός»

Σε ποιον θα περιμένατε να αναφέρεται ένας Έλληνας υπουργός εξωτερικών κάνοντας αυτές τις δηλώσεις; Μα φυσικά στην Τουρκία! Η οποία είναι η μοναδική «αναθεωρητική, δεσποτική» δύναμη στην υφήλιο που απειλεί την Ελλάδα!

Είναι η Τουρκία που θέλει ακρωτηριασμό της Κύπρου, μέρος της οποίας κατέχει παράνομα και διαπράττει γενοκτονία ακόμα και σήμερα. Είναι η Τουρκία που αναθεωρεί ακόμα και τον ρόλο των ιερών μνημείων του ελληνισμού, όπως η Αγία Σοφία και η Μονή της Χώρας. Είναι η Τουρκία που θέλει να αναθεωρήσει τα σύνορα ακόμα και στην καρδιά του Αιγαίου, αμφισβητώντας την κυριαρχία της Ελλάδας σε μεγάλα νησιά.

Αυτά θα ίσχυαν εάν είχαμε μία κανονική ελληνική κυβέρνηση με έναν κανονικό υπουργό εξωτερικών. Διαβάστε την συνέχεια των δηλώσεων για να καταλάβετε ποιον εννοούσε ο Γεραπετρίτης.

«Η ρωσική επιθετικότητα όχι μόνο αποτελεί απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια, αλλά θέτει επίσης σε κίνδυνο την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα», ανέφερε. «Η Ελλάδα θα συνεχίσει την ακλόνητη πολυδιάστατη υποστήριξή της προς την Ουκρανία. Αυτή η θέση βασίζεται στην εξωτερική πολιτική μας με αρχές»!

Ποιες ακριβώς «αρχές» κ. Υπουργέ; 

Αυτός είναι ο Γεραπετρίτης. Λέξη για την Τουρκία! Λέξη για την Κύπρο! «Σλάβα μειοδοσία»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Επειδη ενα βασικο προσον ενος πρωθυπουργου ειναι να εχει περασει απο Υπουργειο Εξωτερικων, μη σας φανει περιεργο μια μερα να σφηνωθει στην πρωθυπουργικη καρεκλα. Τοτε στα σιγουα θα δουμε τα συνορα στη Λαρισα και για να παμε Ροδο θα θελουμε διαβατηριο και βιζα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This