«Πόλεμος» στην Θράκη με Μητσοτάκη – Κασσελάκη

Must Read

Η μάχη της εξέδρας και οι selfies με τους νεανίες

Στη Θράκη έγινε μεσούσης της εβδομάδας λαμπρός εορτασμός για την συμπλήρωση 104 χρόνων από την απελευθέρωσή της από τον ελληνικό στρατό, όμως φέτος η πραγματική μάχη δόθηκε στις selfies των πολιτικών αρχηγών. Κι όχι όποιων κι όποιων. Στην ακριτική περιφέρεια πήγαν τόσο ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο κ. Στέφανος Κασσελάκης. Παραδόξως δεν συνέπεσαν.

Μαθαίνω ότι ο πρωθυπουργός αρνήθηκε να σταθεί στην ίδια εξέδρα με τον κ. Κασσελάκη κι επέλεξε να επισκεφθεί την Κομοτηνή όπου και πραγματοποιήθηκε παρέλαση, αφού προηγουμένως ενημερώθηκε ότι είχε αποχωρήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνος στο μεταξύ έχω την αίσθηση ότι προτού φύγει μπορεί και να φωτογραφήθηκε με την μισή πιτσιρικαρία της πόλης. Την αδυναμία του στις φωτογραφίες με πολίτες την έχει καταλάβει και ο κ. Κυριάκος που θαρρώ πως έχει αρχίσει να αντιγράφει τις πρακτικές του κ. Στέφανου αφού στην Αλεξανδρούπολη απ’ όπου ξεκίνησε την περιοδεία του έσπευσε να χαρίσει δεκάδες selfies σε πολίτες που ήθελαν να έχουν μία ανάμνηση με τον πρωθυπουργό, έτσι για την ιστορία! Για να μην πω για την…αλητεία!

Ο Φλωρίδης και η σκιά του..

Στην Κομοτηνή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε τη χαρά του. Όπου παρέλαση κι εξέδρα ο κ. Στέφανος πρώτος. Χειροκροτούσε, ενθάρρυνε, συνομιλούσε με τους εν κινήσει παρελαύνοντες, τούς έλεγε συνθήματα, γενικώς έδειχνε να το επαναλαμβάνει.

Δίπλα του είχε τον καταγεγραμμένο για την ιστορική του δήλωση περί μπάζων, υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη κι από την άλλη πλευρά τον βουλευτή Ροδόπης της ΝΔ και πρώην υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνω βλέποντας και τις φωτογραφίες ότι αγνόησε επιδεικτικά τον υπουργό Μπαζών και άλλων συναφών Θεωριών και στρεφόταν που και που προς τον κ. Στυλιανίδη δείχνοντας ομολογουμένως πως έχει μία ροπή προς τους καραμανλικούς. Την ατάκα πως «σάς συμπαθώ εσάς τους καραμανλικούς» που μού μετέφερε συγκάτοικός τους στην εξέδρα δεν έχω καταφέρει να την επιβεβαιώσω. Ο κ. Κασσελάκης δεν είχε απλώς εγκάρδια χειραψία με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα αλλά τον επισκέφθηκε επισήμως και στην έδρα της ιεράς Μητροπόλεως. Για την καταγραφή, ο Σεβασμιώτατος είναι του περιβάλλοντος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου.

Το κλού της επίσκεψης στη Θράκη ήταν όμως αλλού. Και αφορά το φιλί που τού έδωσε με θέρμη ο Σοφολογιότατος Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης κ. Νεζντέν Χεμσερή στην Ξάνθη δείχνοντας ότι δεν έχει ομοφοβικά προβλήματα γενικώς. Δεν θα σταθώ στην σπουδή που έδειξε ο μειονοτικός βουλευτής της Νέας Αριστεράς κ. Οζγκιούρ Φερχάτ στο να χαιρετίσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της παρέλασης στην Κομοτηνή. Μόνο τα διαχωριστικά δεν πήδηξε για να βρεθεί από την απέναντι πλευρά του δρόμου στην εξέδρα και να χαιρετίσει με θέρμη τον κ. Κασσελάκη. Περίεργα πράγματα δε λέω!

 

Ο πρόεδρος Χαρίτσης έχει γνώση επί του θέματος ή ακόμη ασχολείται με την κυρία Όλγα;

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This