Άγρια κόντρα Κασσελάκη με δημοσιογράφο στον «αέρα» – Έφυγε εκνευρισμένος

Must Read

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη δημοσιογράφο του Real Voice Ρένα Παυλάκη, με τον ίδιο να αποχωρεί τελικά εκνευρισμένος.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η δημοσιογράφος του ροδιακού σταθμού σχολίασε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνος που «το 2015 εκχώρησε στην Τρόικα τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ των νησιών, πλήγμα που δεν μπόρεσε να επουλώσει το μεταφορικό ισοδύναμο». Τότε ο Σ. Κασσελάκης απάντησε εκνευρισμένος: «Πέντε χρόνια κυβερνάει ο Μητσοτάκης και μου λέτε για τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη;»

Μάλιστα, αυτό που έκανε τον Κασσελάκη να χάσει την ψυχραιμία του ήταν όταν η δημοσιογράφος σχολίασε ότι ελάχιστοι στη Ρόδο ανταποκρίθηκαν στην επίσκεψή του και ότι οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι από τη ΝΔ. Σημειώνεται ότι η δημοσιογράφος Ρένα Παυλάκη εργάζεται και ως διευθύντρια γραφείου τύπου του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου! Σε απάντησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την προκάλεσε να τον ακολουθήσει όπου η ίδια επιθυμεί, «ακόμα και στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό, που κώλωσε να έρθει ο πρωθυπουργός και θα δούμε ποιος είναι λαϊκός και ποιος όχι».

Τελικά ο Κασσελάκης έφυγε έξαλλος λέγοντας μάλιστα ότι έχει να προλάβει την πτήση. «Εντάξει, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα» είπε και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία στην Ελλάδα η μάλλον Ελλαδισταν … χαχαχαχαχαχα
    Ούτε εκπρόσωπος της Δαπ δεν θα έβγαζε τέτοια απέχθεια.

  2. Τώρα ,εντάξει ο πρόεδρος Κασελακης ,εριστικός και όχι στα καλύτερα του αλλά και η δημοσιογράφος καθόλου αντικειμενική.Εδειχνε ξεκάθαρα την απέχθεια της για το
    .ΣΥΡΙΖΑ και Κασελακη και την σαφή προτίμηση της για την πολιτική της ΝΔ..Ετσι όμως δεν
    ασκείται αντικειμενική δημοσιογρσφία !Λυπάμαι πρωτίστως για την Δημοσιογράφο !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This