Στην «μεταμοντέρνα Παναγιά» προσεύχεται ο Κυριάκος για να μαζέψει ψήφους…

Must Read

Εκτεταμένες αναφορές στη μεταμοντέρνα Παναγία του ζωγράφου Παρθένη, που έχει πίσω απ’ την καρέκλα στο γραφείο του, αλλά και στον σταυρό που φορά και δεν αποχωρίζεται ποτέ, επειδή του τον δώρισε η σύζυγός του Μαρέβα, κάνει ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που έδωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα.

 

Πολύ επιφανειακή η προσέγγισή του για την Ορθοδοξία. Αλλά, για να μας κάνει επίδειξη στις εικόνες και στον σταυρό, πάει να πει ότι κάτι άλλο τρέχει με τους άλλους… σταυρούς – των ψηφοδελτίων των ευρωεκλογών.

Αλλιώς δεν εξηγείται. Το είπε, άλλωστε, και ο ίδιος στη διακαναλική: τα κόμματα στα δεξιά θα κάνουν και αυτή τη φορά αισθητή την παρουσία τους.

Οσο για την αναφορά του ότι θα αρνηθεί, ακόμη και αν του το προτείνουν, την προεδρία της Κομισιόν, από την ώρα που την κάνει μία εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές… αστεία πράγματα. Γνωρίζει άριστα ότι δεν θα του γίνει τέτοια πρόταση για να την αρνηθεί, καθώς έχει πάρει κεφάλι ο Ντράγκι.

Φωτογραφία από την εκπληκτική αποκάλυψη της εφημερίδας του Κουρτάκη για τα πέτρινα βατράχια του πρωθυπουργού

Και δεν του προσφέρουν αυτή τη θέση και βγαίνει κι από πάνω. Αλλού στοχεύει ο κύριος Μητσοτάκης, στην Αμυνα – τα έχουμε πει αυτά. Και το δούλεμα έχει τα όριά του…

Αυτές τις αναφορές πάντως στην Παναγιά, έστω και την μεταμοντέρνα, να τους προσέξει ο πρωθυπουργός. Μπορεί να νευριάσουν τα πέτρινα βατραχάκια Φενγκ Σούι που έχει στο γραφείο του και να γίνουν κροκόδειλοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This