Σπαραγμός για το δράμα του Κυριάκου Μητσοτάκη! Πολίτες καλούν σε έρανο για να βοηθήσουν τα παιδιά του

Must Read

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα 42 ακίνητα, ο αρχηγός του κόμματος με χρέη πάνω από 435 εκατ. κονταροχτυπιέται με τον Στέφανο Κασσελάκη για τα πόθεν έσχες, το Τwitter ξεσαλώνει με την απίστευτη δήλωση του πρωθυπουργού ότι… πούλησε περιουσιακά στοιχεία για να… συντηρήσει τα παιδιά του.

«Έχουμε πουλήσει περιουσιακά στοιχεία για να μπορέσουμε να συντηρήσουμε, να σπουδάσουμε τα παιδιά μας» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ύφος μικρομεσαίου που πούλησε το χωράφι στο χωριό για να στείλει το παιδί του στο πανεπιστήμιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωσή του κάνει ήδη τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου με τους χρήστες να δείχνουν συμπόνοια για το δράμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ κάποιοι καλούν ακόμα και σε έρανο για να τον ενισχύσουν.

Πάντως από τις δηλώσεις πόθεν έσχες του πρωθυπουργού, δεν φαίνεται να μειώνεται η περιουσία του. Αντίθετα, αυξάνεται με εντυπωσιακή πρόοδο…

Τα πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Είπαμε καί θά τό ξαναπούμε .Ο Μητσοτάκης από τις 50 λέξεις πού λέει, οι 70 είναι ψέματα και βρομιες αλλά δεν τά λέει για εμάς τούς κανονικούς ανθρώπους, τά λέει για τούς σανοφαγους του τέως 41% και τούς σημερινούς πού δεν έχουν καμία σωτηρία 23%.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This