Μηνύει τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου η Ακρίτα: «Άθλιε συκοφάντη!»

Πυρά από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατά του δημοσιογράφου που την εμπλέκει σε... ρουσφέτι

Must Read

Σε μήνυση και αγωγή κατά του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου προχωράει σύμφωνα με ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα μετά την ανάρτησή του δημοσιογράφου που την εμπλέκει σε ρουσφέτι με υπάλληλο του ΣΔΟΕ.

Στην ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος, υπέρμαχος του Μητσοτάκη αναφέρει; «ΚΟΥΙΖ (με ουρά)! Αληθεύει,ότι η κα. Ε.Ακρίτα έχει αποσπάσει στο γραφείο της-κατόπιν δικού της αιτήματος-πρ. υπάλληλο ΣΔΟΕ (για να τν προστατεύσει;) όταν άρχισε ο πειθαρχικός έλεγχος, γιατί διέρρεε-ως μη όφειλε!-φορολογικά στοιχεία για «πολιτική» χρήση; Κα. Ακρίτα;»

Οργισμένη, η Έλενα Ακρίτα, προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη, ενώ αναφέρει ότι θα τον παραπέμψει και στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

«Πάρε μια μήνυση και μια αγωγή να δεις αν αληθεύει. Ψεύτη! Άθλιε συκοφάντη! Για φερε το …αίτημα να το δούμε. Ποιος είναι αυτός ο δήθεν συνεργάτης, ονοματάκι δεν έχει;

Κι επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, ούτε 41 ακίνητα, ούτε οφσορ, ούτε ένα ευρώ χρέος στις τράπεζες όπως οι εργοδότες σου όλα στο φως: έχω δυο επιστημονικούς συνεργάτες τον Πέτρο Μωραΐτη και τον Χρηστο Κανελλόπουλο και μια αποσπασμένη υπάλληλο την Ξένια Βασιλειου. Και κανείς τους δεν έχει εργαστεί στο ΣΔΟΕ. Εκτός από τα ένδικα μέσα, σε παραπέμπω και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κύριοι, γιατί αφήσατε το «ρεπορτάζ » σας ημιτελείς; Παρέθεσα το έγγραφο που αποδεικνύει, ότι κα Ακρίτα αιτήθηκε στις 13/2/2024 την σπόδπαση της κυρίας( αποκάλυψε και το όνομα η ίδια, εγώ όχι!!). Η κα. Ακρίτα με επιβεβαίωσε απολυτωσ. Επίσης ανακοίνωσα ότι θα προσφύγω εναντίον της για τους χαρακτηρισμούς «ψεύτης. Άθλιος συκοφάντης». Δεοντολογία υπάρχει; Θα την τηρήσετε παραθέτοντας τα πλήρη στοιχεία; Μπ. Παπαπαναγιωτου.

    • Μανιφέστο, λέει ότι δεν εργάσθηκε στο ΣΔΟΕ.. ίδιοι είστε !! πασοκσυριζανδουλα ίδιοι κ απαράλλαχτοι. Απ’ τα ίδια σκ@τα. Τόσα χρόνια σκάνδαλα κ το χέρι στο μέλι όλοι σας. Αλήτες.

    • Ίδιοι είστε ρε όλοι σας! Πασοκσυριζανδουλα ίδιοι. Δεν διαφέρεις πουθενά απ’ το τσολ@ που μαλώνεις. Αβανταρεις συνέχεια τους εργοδότες σου. Στην ευρωβουλή κ οι τρεις σας ψηφίσατε άρση βέτο. Χαμένα κορμιά όλοι σας.

  2. Προς Κ. Αργυρίου
    Τί είναι αυτά που γράφεις βρε ανιστόρητε ? Γλύψε πρώτα τα μουστάκια σου και μετά μπορείς ν’ αρχίσεις τις ηλιθιότητες.

  3. Αγαπητέ Μπάμπη Παπαναγιώτου, οι ελεύθεροι Έλληνες είμαστε μαζί σου. Η ζάπλουτη αριστερή της Φιλοθέης, του Λονδίνου και του Ψυχικού, η Έλενα Ακρίτα, είναι ένα φασιστόμουτρο. Η πολιτική της διαδρομή γνωστή. Από το ΠΑΣΟΚ μεταπήδησε με το αζημίωτο στον ΣΥΡιΖΑ. Πάει όπου μυρίζεται χρήμα.
    Η Μαρέβα Γκραμπόβσκι θα της πάρει τα σώβρακα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This