Άθλιο και αποτυχημένο επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη

Δείτε πώς κύλησε η πολύ σύντομη συνάντηση του Πρωθυπουργού με έναν ανάπηρο συνάνθρωπό μας

Must Read

Οι δεκάδες κάμερες που επιστρατεύτηκαν για να καταγράψουν το επικοινωνιακό σόου που είχε στηθεί από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την περιοδεία του στην Κρήτη, σε μια προσπάθεια να φανεί «ανθρώπινος» ο Πρωθυπουργός, το μόνο που κατάφεραν τελικά να αποτυπώσουν ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο.

Η εικόνα που παρουσίασε πλησιάζοντας έναν ανάπηρο συνάνθρωπό μας, ήταν εντελώς αντίθετη από αυτή που επιθυμούσαν οι κάμερες και τα συστημικά ΜΜΕ.

Ένα τυπικό άγγιγμα στον ώμο βγαλμένο από τα… εγχειρίδια συμπεριφοράς, βλέμμα αφ’υψηλού, ένα βήμα πίσω και μια βιαστική έξοδος, όταν άρχισαν τα… δύσκολα, όταν ο άνθρωπος προσπάθησε να τον ρωτήσει γιατί δεν έκανε όσα είπε.

Για μία ακόμη φορά ο Πρωθυπουργός απέδειξε ότι  είναι άγνωστη λέξη για εκείνον η «ενσυναίσθηση», αλλά είναι δεύτερη φύση του η υποκρισία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν πιστεύει κανείς ότι παίρνει τέτοια ποσοστά στις εκλογές . Υπάρχει κάποιος μηχανισμός που να μπορεί να ελεγχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα ? Έχει καταλυθεί το Σύνταγμα και όλα πλέον θυμίζουν μια μικρή δικτατορία !

  2. Αυτός ο άνθρωπος θα πάρει με μαγικό τρόπο 33%! Χωρίς να κάνει τίποτα σημαντικό ,ίσως και παραπάνω με τις αυξήσεις στα τιμολόγια ΔΕΗ ,Στις καταστροφές φταίει ο άνεμος ,αλλά όταν δεν υπάρχει πάρε μια αύξηση να μάθεις

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This