Το βρώμικο παιχνίδι της Τουρκίας με την ανοχή Μητσοτάκη

Must Read

Πολύ έξυπνοι αυτοί οι Τούρκοι στις διαπραγματεύσεις μαζί μας. Πουλάνε ακριβά για θέματα σχετικά ασήμαντα από απόψεως γεωπολιτικής σημασίας, ώστε να αγοράσουν αύριο φθηνά αυτά που τους ενδιαφέρουν πραγματικά. Μας στηρίζουν στην UNESCO για τα θέματα των Γλυπτών του Παρθενώνος – αζημίως, βεβαίως, καθώς οι Αγγλοι δεν το συζητούν.

Θα μας ψηφίσουν μεθαύριο πιθανόν για μη μόνιμο μέλος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αν και κερδίζουμε άνετα και χωρίς την ψήφο τους. Κάνουν πως θέλουν να ανοίξουν ξανά τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης για να αρχίσουν παζάρι από μηδενική βάση για τη Θράκη. Αυτά με τα ακριβά.

Πάμε τώρα στα φθηνά: Τον ΟΗΕ, τα Γλυπτά και τη Θεολογική της Χάλκης πάνε να μας τα πατσίσουν με τη δέσμευσή μας να μην έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα τα νησιά μας στα Δωδεκάνησα και με την πίεση για την αναγνώριση «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα. Τι ωραία!

Πηγή: «Έγκυρες Πηγές»/Εφημερίδα «Δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. 1) Τήν Θεολογική Σχολή τῆς Χάλκης ὅποτε θελουν τήν ξανακλείνουν.
    2) Τά μάρμαρα οἱ Ἄγγλοι δέν τά δίνουν.
    Ὡραῖοι συμψηφισμοί.

    • Η ΘΣΧ είναι εκπαιδευτικό ίδρυμα τουρκικό και το κάνουν ό,τι θέλουν. Κακώς, εδώ και χρόνια, αφήσαμε να τούς περάσει η εντύπωση ότι για μάς είναι εθνικό θέμα. Από πού κι ως πού; Δε πάνε να μην την ξανανοίξουν ποτέ; Αυτοί χάνουν, διότι τούς προσέδιδε αίγλη, όχι εμείς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This