Πόθεν έσχες: «Έχασε την μπάλα» και τα λόγια του ο Μητσοτάκης – Πόσα σπίτια έχει πουλήσει τελικά;

Εφόσον η πώληση του σπιτιού της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα είναι δηλωμένη, προς τι η αμηχανία και το τραύλισμα του Πρωθυπουργού;

Must Read

Συνεχώς «λαβράκια» βγάζει η συνέντευξη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η τελευταία… ψαριά αφορά το σήριαλ του πόθεν έσχες.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη μη υποβολή στη σχετική πλατφόρμα από τον Πρωθυπουργό εδώ και δύο χρόνια της σχετικής δήλωσης περιουσιακών στοιχείων και το σχόλιό του ότι σε αυτή τη διετία μπορεί να υπάρχουν δραματικές αλλαγές, ο κ.Μητσοτάκης έκανε αναφορά στην πώληση του σπιτιού της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Μια πώληση που ολοκληρώθηκε το 2021 (πέρασε σε ισραηλινά χέρια) και όντως είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες, με «μερτικό» για τον Πρωθυπουργό 1,5 εκατομμύρια ευρώ (για να μπορέσει να… συντηρήσει τα παιδιά του, σύμφωνα με τα όσα είχε πει στον ΣΚΑΪ), όπως αναγραφόταν στη σχετική δήλωση.

Όμως, εφόσον η συγκεκριμένη πώληση είναι δηλωμένη, προς τι η παράταση των τόσων μηνών στην υποβολή του πόθεν έσχες, προκειμένου η καταληκτική ημερομηνία να πάει μετά τις Ευρωεκλογές;

Προς τι η έντονη αμηχανία και το τραύλισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν η συζήτηση πήγε σε αυτό το θέμα;

Αφού ο ίδιος απαιτεί από τον Στέφανο Κασσελάκη να καταθέσει το πόθεν έσχες του, δεν θα ήταν ηθικό και πρέπον να το καταθέσει και εκείνος; Τη στιγμή μάλιστα που έχει καταγεγραμμένες τουλάχιστον τρεις αγοραπωλησίες!

Μήπως πουλήθηκε κι άλλο «οικογενειακό» σπίτι το οποίο δεν γνωρίζουμε, σε άγνωστο αγοραστή, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί;

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This