Καταιγισμός μηνύσεων από τον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο

Must Read

Στην δικαιοσύνη προσφεύγει σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού έξω από την αίθουσα της ολομέλειας της βουλής, με δράστη τον τ. βουλευτή του κόμματος «Σπαρτιάτες», Κ. Φλώρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ολοκλήρωση της προανάκρισης για το συμβάν, τόσο σχεδόν από το σύνολο των μαρτυρίων όσο και από το βιντεοληπτικό υλικό που περιήλθε στα χέρια της δικαιοσύνης, αποδεικνύει ότι ο Βασίλης Γραμμένος ουδέποτε εξύβρισε, πράγμα που ο ίδιος υποστήριζε από την πρώτη στιγμή.

Έχοντας πλέον κατασταλαγμένη εικόνα και μαρτυρίες μεταξύ των οποίων βουλευτές και στελέχη άλλων κομμάτων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και το υλικό από τις κάμερες της βουλής που κατέγραψαν ολόκληρο το επεισόδιο, ο Βασίλης Γραμμένος θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ψεύδη κατάθεση, ηθική αυτουργία σε ψεύδη κατάθεση  κλπ. Ο βουλευτής μάλιστα φαίνεται ότι έχει εντοπίσει και τον δημοσιογράφο ο οποίος μετέδωσε ψευδείς και παραπλανητικές πληροφορίες για το συμβάν την ώρα που ο ίδιος νοσηλευόταν, με αποτέλεσμα οι συγκεκριμένες πληροφορίες να αναπαραχθούν και από άλλα ΜΜΕ, μετατρέποντας τον από θύμα σε «θύτη».

Την εκπροσώπηση του βουλευτή στο σύνολο των δικαστικών ενεργειών έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο του αντιπροέδρου του Δ.Σ.Α, κ. Θεόδωρου Μαντά. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This