Πρωτοφανείς εικόνες στο Σύνταγμα πριν από την ομιλία Μητσοτάκη!

Must Read

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, δεκάδες περιπολικά, δεκάδες τουλάχιστον άντρες με πολιτικά, απομακρύνουν οποιονδήποτε δεν φαίνεται να πηγαίνει στην συγκέντρωση για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πλατεία Συντάγματος, πριν τις Ευρωεκλογές 2024.

Την ίδια στιγμή, στρατιές μετακλητών κατεβαίνουν από το Μαξίμου με κατεύθυνση στο Σύνταγμα!

Κωμικές καταστάσεις που αποκαλύπτουν όμως ότι το καθεστώς δεν υπολογίζει τίποτα, μπροστά στην επιβίωση του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΠΟΙΟ 41% ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΡΟΪΌΝ ΤΟΥ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟΥ ΝΌΜΟΥ ΠΟΥ ΠΉΡΕ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΕΊΝΑΙ 22%ΑΥΤΟ ΈΛΑΒΕ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΠΕΡΉΦΑΝΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕ #ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ#ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΔ ΠΊΣΩ. ΖΗΤΏ Η ΕΛΛΆΔΑ ΖΗΤΏ Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΖΗΤΏ Η ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    • Με τέτοια μυαλά, ΔΕΝ θα πάμε μπροστά. Η Δεξιά στα ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ εξουσίας από το 1974, δεν έχει επιτύχει πολλά πράγματα. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μάς έβαλε στην ΕΟΚ, αλλά..αλλά. Κατά τα άλλα, διαφθορά, ανωμαλίες ποικίλες καί τόσα πολλά πού χρειαζόμαστε ένα βιβλίο 100 σελίδων γιά να τα περιγράψουμε. Ο δε Μητσοτάκης, ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ με αποτέλεσμα τα σημερινά χάλια πού περνάμε όλοι μας. Εσύ πρέπει να ανήκεις στην Upper Class ή έχεις χωμένο διαρκώς τα τελευταία 5 χρόνια το κεφάλι σου μέσα στο χώμα όπως η στρουθοκάμιλος καί ουδέν βλέπεις, ακούς, καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί!!

    • Φανταζομαι ότι είσαι διορισμένος και καλοταισμενος εσύ και όλο το σόι σου από την ΝΔουλα για να παριστάνεις το ντόπερμαν και τον κραχτη της φαυλοκρατίας.
      41% στη εθνική ξευτιλα, στην φτώχεια, στην ακρίβεια, στην υπερφορολογηση , στην διαφθορά, στην συγκαλυψη, σε μια Ελλάδα χωρίς παρόν και μέλλον.
      Αυτα εκαναν και το ΠΑΣΟΚ στο οποίο χρωστάμε την καταστροφή της ζωής μας με τα μνημόνια, και ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα με το μακεδονικό που μάζευε έξωντοτικα μαξιλάρια, και είναι εκεί που είναι…..
      Αλλά έτσι είναι η δημοκρατία ψηφίζουμε όλοι χωρίς χαρτί ψυχιάτρου…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This