Αυτή είναι η μοναδική ασφαλής πρόβλεψη των δημοσκόπων για τις Ευρωεκλογές!

Must Read

Προβλέψεις επί προβλέψεων, εκτιμήσεις επί εκτιμήσεων και αναλύσεις επί αναλύσεων, όλα μαζί «μπουκώνουν» τα μυαλά των πολιτών τις τελευταίες ημέρες της αντίστροφης μέτρησης για τις Ευρωεκλογές 2024 της Κυριακής.

Οι δημοσκοπήσεις και οι «αναγνώσεις» τους από τους δημοσκόπους, τα λένε έτσι, τα λένε κι αλλιώς, θέλοντας και να κατευθύνουν και να αποπροσανατολίσουν, αλλά και να καλύψουν τα νώτα τους σε περίπτωση ενός νέου δημοσκοπικού φιάσκο.

Υπάρχουν τεράστια ερωτηματικά είναι η αλήθεια για τα ποσοστά που θα καταγράψουν τα κόμματα, αλλά υπάρχει κάτι στο οποίο συμφωνούν. Η μόνη πρόβλεψη στην οποία όλοι συμφωνούν. Και αυτή είναι πως θα έχουμε ρεκόρ αποχής!

Ένα ρεκόρ, που πρόκειται μάλιστα να ενισχυθεί λόγω της απίστευτης ενέργειας να κοπεί η Ελλάδα στη μέση, μετά την απόφαση κατεδάφισης της γέφυρας στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου, έπειτα από το μυστήριο ατύχημα με το βυτιοφόρο το οποίο ανετράπη και αναφλέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής κι ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η έξοδος των ετεροδημοτών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This